Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

An Empress And The Warriors


I det gamla Kina då landet var uppdelat i flera olika länder råder det krig mellan länderna och alla vill ta över makten. Kungen i ett av länderna dör och lämnar över tronen till sin dotter Yen Feier. Eftersom hon är en kvinna finns det många i landet som är skeptiska att ha henne som den styrande handen, inte minst hennes kusin som vill döda henne för att kunna styra landet själv. Hon blir dock räddad av en krigare från fiendens land som hon blir kär i, hon måste nu välja mellan att antingen att styra sitt land eller att följa sitt hjärta.


Originaltitel Jiang shan mei ren
Regissör Ching Siu-tung
Manus Ching Siu-tung
Genre 2000-tal, Action, Drama
Skådespelare Donnie Yen, Leon Lai, Kelly Chen, Guo Xiaodong, Zhenghai Kou, Weihua Liu, Shan Zhang, Jie Yan, Bo Zhou
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 121
Filmnummer 60708

Recensioner

Skapad 2019-10-29 av niebaotan
Ching Siu-Tung är utan tvivel en rutinerad regissör och banbrytare inom wu xia pian – en kinesisk litterär genre, en slags hjältesagor med drag av fantasy som är populära att överföra till fi...   Läs mer »

Kommentarer


best_jeppe
2012-01-30
Väldigt splittrad film. Känns som om manuset är ämnat för en film som är typ 2 1/2 - 3 timmar lång för det är larvigt snabba vändningar. Å ena stunden så försöker filmen vara en romantisk komedi nästan för att i nästa stund försöka vara en krigsfilm. Ja, jag uppskattade inte det utan tyckte det bara blev rörigt och splittrat.
shyan
2010-09-05
Svänger våldsamt mellan ganska bra och rejält fånig. Ett par rundor till på manus innan de började spela in något hade gjort underverk, för det är där det brister mest. Skådespel, teknik och kostym är det inget fel på... Måste vara jobbigt att ha rustning som enda klädesplagg.
orangeskies
2009-08-09
usch!
Huor
2008-10-08
En helt underskön film. Bästa jag sett på länge!
M3MPHIS
2008-06-15
samurai? sorry men det utspelar sig i forna kina inga samuraier tack.
MinotaurKing
2008-04-22
Gott försök att skapa en till "last samuraj".