Amsterdam

Tre nära vänner som befinner sig i Amsterdam under 1930-talet blir indragna i en av de mest chockerande och hemliga konspirationerna i amerikansk historia.

Originaltitel Amsterdam
Regissör David O Russell
Manus David O Russell
Genre Drama, Komedi, Kriminalare, Mysterium, 2020-talet
Skådespelare Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Alessandro Nivola, Andrea Riseborough, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Matthias Schoenaerts, Michael Shannon, Mike Myers, Taylor Swift, Timothy Olyphant, Zoe Saldana, Rami Malek, Robert De Niro, Mel Fair, Vaughn Page, Bonnie Hellman, Max Perlich, Ed Begley Jr, Colleen Camp, Beth Grant, Tom Irwin, Leland Orser, David Babbitt

Bokföringsprogrammet Mineko

Afflicter
2023-04-23
Att ens komma på tanken att Taylor Swift skulle passa som skådespelare är en styggelse. Filmen är bara underlig. Onödigt utdragna scener som aldrig blir intressanta, bara en massa kända skådespelare som inte lyckas lyfta en enda scen.
AdamB-film
2023-03-14
Den får en trea, för den lagom skruvad och väldekorerad, och plus för en härlig skådespelarensemble. Däremot är handlingen, i mitt tycke, lite svår att följa och lite "over the top" för att riktigt landa.
Reggiez
2022-10-12
En underhållande och spännande film med många bra skådespelare. Fick mellan varven litet vibbar av Wes Anderson. Allvarliga situationer blandades med underligheter och färgstarka karaktärer. Hade inga speciella förväntningar när jag gick in i salongen men lämnade nöjd.