Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

American Pie - The Wedding


Jim och Michelle ska gifta sig. Tyvärr uppstår det problem när Jim skall bekanta sig med Michelles föräldrar, Stifler planerar den ultimata svensexan och Finch försöker hålla Stifler ifrån den väldigt sexiga brudtärnan som råkar vara Michelles lillasyster.


Originaltitel American Wedding
Alternativ titel American Pie 3
Regissör Jesse Dylan
Manus Adam Herz
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Jason Biggs, Seann William Scott, Alyson Hannigan, Eddie Kaye Thomas, Thomas Ian Nicholas, January Jones, Eugene Levy, Molly Cheek, Deborah Rush, Fred Willard, Eric Allan Kramer, Jennifer Coolidge, Angela Paton, Alexis Thorpe, Amanda Swisten, Nikki Ziering, Lawrence Pressman, Reynaldo Gallegos, John Cho
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 13776
Filmnummer 14400

Recensioner

Skapad 2019-10-12 av Rollywood
Detta är den tredje filmen i konceptet American Pie. Efter att Jim (Jason Biggs) under de två första filmerna gått ut både high school och college så är det nu dags för vuxenlivet. Han bestäm...   Läs mer »

Skapad 2019-10-12 av
Hurra! Ännu en film med namnet American Pie har anlänt till vår vackra jord. Jag kan inte beskriva vilken glädje jag kände när jag satte mig ner i stolen. Vilket stort ögonblick jag skulle få ...   Läs mer »

Skapad 2019-10-12 av Anonym
The Wedding är den tredje filmen av American Pie - filmerna. Denna gång ska Jim och Michelle gifta sig. De ser verkligen fram emot bröllopet, men de är också nervösa. Då när de minst anar det ...   Läs mer »

Skapad 2019-10-12 av billybob
American Pie - The Wedding är ännu en rolig film i American Pies anda. Handlar om Jim som denna gången skall gifta sig. Den lycklige tjejen är Michelle. Men först skall alla föräldrar träffas...   Läs mer »

Skapad 2019-10-12 av ontherocks
Kiss- och bajshumor är inte sofistikerat. I den finare delen av filmkretsar är detta någon slags universell uppfattning av den genre som American Pie-trilogin så fint företräder, nämligen highs...   Läs mer »

Skapad 2004-02-20 av Loomis
Sex, bajs och kiss brukar sällan vara en lyckad grund för att bygga en rolig komedi på. Det är sällan det lyckas men nu är tredje delen här, den tredje delen av vad som riktigt väckte genren t...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2018-02-24
Hatar dessa usla filmer!!!
braxl420
2017-10-30
De första två är helt OK, den här är verkligen bottendålig. Vissa roliga scener, men många är helt sanslöst tråkiga och överdrivna. Klarar liksom inte ens av att vara en dålig komedi, utan är bara dålig.
picklessmulan
2017-08-27
Fortsätter i samma anda men dock inte lika rolig som de två första.
Stygga-Vargen
2016-10-12
Under tonåren tyckte jag att det här var en bra, rolig och underhållande film. Idag tar jag den för vad den är - en larvig fjortisfilm.

2016-05-03
Har begynt å sette pris på AP på eldre dager.
Tatty
2015-12-19
Lika hysteriskt roligt som första och andra filmen. Älskar dessa galna människor som Stifler. Han är så jävla skön. Riktigt bra och rolig film.
Krille80
2014-10-26
American Wedding gillar jag faktiskt. Vad är det för fel med att uppskatta lite naket i filmer. Med humor och naket kommer man lång väg. Inte till Oscarsgalan kanske men en bra bit.
LacombeLucien
2014-06-17
Efter den 1a filmen gjordes bara skit, men också den här som är väldigt barnsligt rolig stundtals. Butlern och stripporna t.ex är en sådan scen.
Ojhda
2013-10-21
Dom håller bra alla Pie filmer med originalcasting! Resten är ju skit men inte samma sak!
RichardEk
2013-07-27
För mycket upprepningar på det tema som kändes lite kul i varje fall i första filmen. Några scener är kul, men filmen lider av att den förmedlar en gammaldags, riktigt unken småborglig sensmoral när det gäller synen på äktenskap samtidigt som den försöker bryta mot, främst i USA, olika tabun kring sexualitet. Foucault hade haft mycket att säga om den här filmen.
Visa äldre kommentarer »