American Pie: Reunion
Under en helg som borde kommit mycket tidigare, kommer vännerna att upptäcka vad som ändrats, vad som är sig likt och att tid och avstånd inte kan bryta vänskapens band. Det var sommaren 1999. Fyra småstadsgrabbar inledde sin strävan efter att förlora oskulden. Under åren som gått har Jim och Michelle gift sig, medan Kevin och Vicky gjort slut. Oz och Heather växte ifrån varandra men Finch suktar fortfarande efter Stiflers mamma.

Originaltitel | American Reunion |
Regissör | Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg |
Manus | Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg |
Genre | Komedi, Romantik, 2010-tal |
Skådespelare | Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Seann William Scott, Mena Suvari, Eddie Kaye Thomas, John Cho, Jennifer Coolidge, Eugene Levy, Natasha Lyonne, Dania Ramirez, Katrina Bowden, Jay Harrington, Ali Cobrin, Rebecca De Mornay, Charles Hittinger, Shannon Elizabeth, Chris Owen, Charlene Amoia, Jesse Malinowski, Robert Hayes, Vik Sahay, Molly Cheek |
Det var sommaren 1999. Fyra småstadsgrabbar inledde sin strävan efter att förlora oskulden. Under åren som gått har Jim och Michelle gift sig, medan Kevin och Vicky gjort slut. Oz och Heather vä... Läs mer »

Gammal hederlig sexism. Det blev en del skratt.
Spinner vidare på samma gamla utjatade tema. Första filmen var guld, men sen känns resten av filmerna som en upprepning. Med en snudd på en 2:a.
Hatar dessa usla filmer!!!
American Pie var ju lite av ett fenomen när den kom. Såg om den för ett tag sen, just inför att se denna. Och ja, de håller väl ungefär samma klass. Ibland ganska rolig, och ibland mest bara pinsam. Lite väl pubertal humor emellanåt. 5/10
Och humorn och karaktärerna har inte utvecklats över huvud taget sen första filmen.
En trevlig reunion av en film man gillade i tonåren. Gillar man första filmen gillar man denna. Nostalgi och är helt klart nöjd att de gjorde filmen, så mycket bättre än de urvattnade pengakåta versionerna av American Pie. 6.8/10
Unken, daterad, pinsam och gubbig humor som fick mig att sitta och vrida mig för att jag skämdes så mycket.
Vissa förändras andra inte, det sägs ju att när man träffar gamla skolkamrater långt senare faller man oftast in i den rollen man hade under skoltiden. Mycket är sig likt vilket passar mig bra. Humorn är fortfarande rätt vass och det bjuds givetvis på pinsamheter. Stifler får mest utrymme och jag skrattade gott flera gånger. Filmen är kanske något för lång och allting känns inte riktigt övertygande men det var ändå ett trevligt återseende och en helt okej avrundning.
Helt ok, men tyvärr var det svårt att hålla intresset hela vägen. Några scener var dock kul.
Tyckte första filmen var rätt rolig, kanske för att den kändes fräsch 1999. Den här däremot kändes både trött och sliten med alldeles för gamla karaktärer som trots att de påtalar att de är gamla ändå beter sig stundom värre än just 1999. Kanske är jag som är tråkig, men det kändes bara som den här kom till för att casha in.