1.9
2005
USA
94min
IMDb
Steve Stiflers yngre bror Matt tvingas spendera sommaren på ett musikläger bland massor av orkesternördar. Som den sanne Stiffmeistern han är ställer han till med allehanda trubbel med gömda kameror och heta lägerledare... Men när han blir förälskad i bandkamraten Elyse utmynnar hans försök att lägga band på sig själv i en sanslös katastrof. Jims far återvänder som excentrisk rådgivare och försöker hjälpa unge Stifler att komma på rätt spår igen.
Originaltitel |
Adam Herz, Brad Riddell |
Genre |
Komedi, 2000-tal |
Skådespelare |
Tad Hilgenbrink, Arielle Kebbel, Jason Earles, Crystle Lightning, Jun Hee Lee, Matt Barr, Eugene Levy, Chris Owen, Lauren C Mayhew, Angela Little, Rachel Veltri, Timothy Stack, Ginger Lynn Allen, Carla Alapont |
Betygsätt |
Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal |
7294 |
Filmnummer |
36866 |
Den 4:e filmen i American Pie-serien som blivit en supersuccé för framför allt ungdomar i Amerika men också övriga världen. I den här filmen lämnar vi de tidigare karaktärerna och får följa... Läs mer »
Så var det inte helt oväntat dags för ännu en amerikansk paj, men denna gång har man ändrat på en hel del ingredienser. Alla skådespelare från del 1-3 är inte längre med (förutom ett par g... Läs mer »
Lika larvig som resten av filmerna, fast med nya karaktärer.
Det här är den absolut larvigaste filmen i American Pie-serien! Det här är på Family Guy-nivå!
Känner på riktigt mer för dessa karaktärer, än original ensemblen.
Detta var en film som jag hade haft ögonen på ett bra tag men hela tiden hade det funnits filmer som man har valt att se före. En orsak var att jag inte hade några särskilt höga förhoppningar om att detta skulle vara sevärt. Det var helt klart bättre än jag trodde men klart är också att jag allt mer har vuxit från denna genre.
Blek uppföljare i en filmserie som var förlösande rolig när den kom, även om filmerna i grunden var ganska moraliskt puritanska. Det är fadern, en levande relik från 1950-talets 'sit-coms' som räddar en tvåa i betyg. I övrigt tam humor, bleka skådespelare och onödigt mycket moralsnack.
De borde ha slutat med American Pie som en triologi, inte ett rinnande koncept. Denna film fick en att gå "Ha" och "Heh.." några gånger men nu börjar det bli alldeles för mycket.
Njä. Ovärdig i "serien"... :(
Vet inte vad man ska jämföra den med riktigt, ska man jämföra med den suveräna orginal-trilogin.. eller det som följde efter den här? Jag väljer att jämföra med dom andra spin-offen och dessutom se på det hela som att det faktiskt är en rolig film som åtminstone har lite med orginalet att göra tillskillnad från dom senare.. så en 3:a!
Efter originalserien enligt mig den bästa och roligaste filmen utav American Pie-spinofferna. Riktigt rolig nästan hela tiden = precis vad en komedi ska vara.