Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

American Pie - Band Camp


Steve Stiflers yngre bror Matt tvingas spendera sommaren på ett musikläger bland massor av orkesternördar. Som den sanne Stiffmeistern han är ställer han till med allehanda trubbel med gömda kameror och heta lägerledare... Men när han blir förälskad i bandkamraten Elyse utmynnar hans försök att lägga band på sig själv i en sanslös katastrof. Jims far återvänder som excentrisk rådgivare och försöker hjälpa unge Stifler att komma på rätt spår igen.


Originaltitel American Pie Presents Band Camp
Alternativ titel American Pie 4, American Pie 4 - Band Camp, American Pie: Band Camp
Regissör Steve Rash
Manus Adam Herz, Brad Riddell
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Tad Hilgenbrink, Arielle Kebbel, Jason Earles, Crystle Lightning, Jun Hee Lee, Matt Barr, Eugene Levy, Chris Owen, Lauren C Mayhew, Angela Little, Rachel Veltri, Timothy Stack, Ginger Lynn Allen, Carla Alapont
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7293
Filmnummer 36866

Recensioner

Skapad 2007-01-28 av
Den 4:e filmen i American Pie-serien som blivit en supersuccé för framför allt ungdomar i Amerika men också övriga världen. I den här filmen lämnar vi de tidigare karaktärerna och får följa...   Läs mer »

Skapad 2005-11-21 av Loomis
Så var det inte helt oväntat dags för ännu en amerikansk paj, men denna gång har man ändrat på en hel del ingredienser. Alla skådespelare från del 1-3 är inte längre med (förutom ett par g...   Läs mer »

Kommentarer


fridenpaden
2018-01-06
Lika larvig som resten av filmerna, fast med nya karaktärer.
Stygga-Vargen
2016-10-12
Det här är den absolut larvigaste filmen i American Pie-serien! Det här är på Family Guy-nivå!
filmfreak1
2015-08-02
Känner på riktigt mer för dessa karaktärer, än original ensemblen.
Krille80
2014-11-25
Detta var en film som jag hade haft ögonen på ett bra tag men hela tiden hade det funnits filmer som man har valt att se före. En orsak var att jag inte hade några särskilt höga förhoppningar om att detta skulle vara sevärt. Det var helt klart bättre än jag trodde men klart är också att jag allt mer har vuxit från denna genre.
LacombeLucien
2014-06-17
Usch.
RichardEk
2013-07-23
Blek uppföljare i en filmserie som var förlösande rolig när den kom, även om filmerna i grunden var ganska moraliskt puritanska. Det är fadern, en levande relik från 1950-talets 'sit-coms' som räddar en tvåa i betyg. I övrigt tam humor, bleka skådespelare och onödigt mycket moralsnack.
RadioSaga
2013-05-26
De borde ha slutat med American Pie som en triologi, inte ett rinnande koncept. Denna film fick en att gå "Ha" och "Heh.." några gånger men nu börjar det bli alldeles för mycket.
trailer
2013-05-18
Njä. Ovärdig i "serien"... :(
55ford
2012-09-18
Vet inte vad man ska jämföra den med riktigt, ska man jämföra med den suveräna orginal-trilogin.. eller det som följde efter den här? Jag väljer att jämföra med dom andra spin-offen och dessutom se på det hela som att det faktiskt är en rolig film som åtminstone har lite med orginalet att göra tillskillnad från dom senare.. så en 3:a!
ClintanTheKing
2012-07-12
Efter originalserien enligt mig den bästa och roligaste filmen utav American Pie-spinofferna. Riktigt rolig nästan hela tiden = precis vad en komedi ska vara.
Visa äldre kommentarer »