American Pie 6: Beta House

Erik, Ryan och Cooze ska börja i college och hamnar i brödraskapet Beta House. Men ett gäng med nördar hotar att stoppa deras partyn.

Originaltitel American Pie Presents: Beta House
Regissör Andrew Waller
Manus Erik Lindsay
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Christopher McDonald, John White, Eugene Levy, Ross Thomas (II), Steve Talley, Ace Hicks, Meghan Heffern, Jake Siegel, Robbie Amell, Bradford Anderson, Alexandria Galante, Christine Barger, Italia Ricci

Bokföringsprogrammet Mineko

2018-02-24
Hatar dessa usla filmer!!!
lancell
2014-10-20
Handlar bara om en sak, sex, som alla andra American Pie filmer.
LacombeLucien
2014-06-17
Skit.
RichardEk
2013-07-17
Långt bort från den första filmens träffsäkerhet i de humoristiska poängerna. Här finns några roliga garv, men i huvudsak är det en lång transportsträcka till ett förutsägbart slut. Ingen skådespelare sticker ut och här finns inget bärsärkinslag som rugbymatchen i den femte filmen.
karasu
2013-05-04
Beta House lever upp till forvantan, en solklar 1a.
socorro
2012-12-17
Utförsbacken blir bara brantare och brantare. De plumpa "skämten" allt mer plumpa. Antalet nakna bröst och rumpor är fler än någonsin. Nej... Nu är det dags att sluta.
kanemura
2012-10-12
Jag går på campus i USA just nu och jag lovar att det inte alls går till såhär :) Total jävla skitfilm!
yrkeschaufföre
2012-09-06
Lite mer smakfulla "erotik"-scener men mycket värre äckelscener så betyget hamnar återigen på ett.
Fläskkäft
2012-03-06
Mera av samma men med mindre och mindre finess. Den här rullen saknar handling och går enbart ut på att göka, supa, göka, supa. Jag saknar originalgänget! Här har dom åter igen lyckats baka in Mr Levinstein(Jims farsa) i historien bara för att ha åtminstone någonting som refererar till originaltrilogin.
Podpolkovnik
2012-02-23
Så dåligt, dåligt, dåligt och dåligt.