Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

American Pie 2


American Pie blev en dundersuccé och i uppföljaren återförenas ungdomarna från första filmen efter deras första år på college. Mycket har förändrats, men huvudmålet består...


Originaltitel American Pie 2
Regissör James B Rogers
Manus David H Steinberg, Adam Herz
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Jason Biggs, Seann William Scott, Chris Klein, Eddie Kaye Thomas, Thomas Ian Nicholas, Alyson Hannigan, Tara Reid, Mena Suvari, Shannon Elizabeth, Natasha Lyonne, Eugene Levy, Chris Owen, Eli Marienthal, Casey Affleck, Jennifer Coolidge, John Cho, Molly Cheek, Denise Faye, Lisa Arturo, George Wyner, Joelle Carter, Lee Garlington, Larry Drake, Tsianina Joelson, Bree Turner, Lacey Beeman, Joanna Garcia
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 18094
Filmnummer 2859

Recensioner

Skapad 2019-12-20 av LP
American Pie 2 är en film som alla ungdomar framföralt ska se. Den innehåller humor och ännu mer humor. Jim och gänget är tillbaka. Dem slutar collage och ser fram emot ett fullspäckat sommar...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Rollywood
I den andra American Pie-filmen är gänget åter tillbaka i en galen film med sexbaserad humor. Men det här manuset har fått en vändning till skillnad från den förra då den släppt taget om hig...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av paycheck
Här kommer uppföljaren till dundersuccén American Pie. Jim, Stifler, Oz och Kevin sticker iväg på en resa. De har hyrt ett hus vid stranden. De ska ha den bästa festen någonsin innan de går s...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av connya
Det är dags för gänget att återförenas. Jim, Chriz och de andra från första filmen är tillbaka i ytterligare ganska förutsägbar komedi. Jag tyckte första American Pie var rolig. Visst hade ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av m86
Tonårsfilmerna bara flöder in på bioduken för att sen svepa rakt in i våra videoapparter eller DVD-spelare. Man kunde faktiskt förstå ändå att det skulle komma en uppföljare på en av 90-tal...   Läs mer »

Kommentarer


Dele
2022-10-28
Det finns ett litet spår av vett bland alla dumheter, vilket räddar en svag betygstvåa.
Rai
2018-02-24
Hatar dessa usla filmer!!!
picklessmulan
2017-08-16
lika rolig som ettan
Stygga-Vargen
2016-10-12
Ett av de stora problemen med den här filmserien är att vare sig humorn eller karaktärerna utvecklas över huvud taget. Har man sett en American Pie-film så har man sett alla, känns det som. Enda skillnaden är att filmerna bara blir larvigare och larvigare ju längre in i serien man kommer.
Tatty
2015-12-19
Filmen är så bra, rolig och knäpp. Så hysteriskt rolig. Älskar alla de som var med i första filmen. Älskar Stifler och Finch samt Jim likaså Jims pappa. Får mig skratta massor. Fast första filmen är nog bäst.
LTT86
2015-06-02
Det här var inte lika rolig som förra filmen. Jag erkänner att det fanns några få saker som jag gillade, men det som förstörde mig mest var kliché som Jason Biggs och Alyson Hannigans karaktärer gjorde. För det enda som jag satt och tänkte var "När kommer det att hända? Kom med det, för jag vet att det kommer att hända. SLUTA DRA UT PÅ DET!" Så ja, jag gillade inte det. Och jag måste också säga at jag verkligen inte gillade Alyson Hannigans karaktär i den här filmen, Jag gillade henne i förra filmen, men här... är hon mer tråkigare och hoppas att hon inte är lika tråkig i nästan film. PS: Tara Reid suger fortfarande! Gå hem och lägg dig, Tara! Ingen vill ha dig!!
Krille80
2014-10-26
Tvåan är den svagaste av de tre första American pie/Wedding filmerna men den har sina ljuspunkter om man tillåter sig att vara lite barnslig. Eller rättare sagt mycket barnslig. 2+
LacombeLucien
2014-06-17
Skitfilm, 2a bara för att den gick att slötitta på i tristessen.
annihilat0r
2012-07-03
"American Pie 2" är löjeväckande statisk. Det existerar inga frågor eller syften. Det finns bara ett rullande tempo utan mål. Bara denna grupp av pojkar som hånar varandra och drömmer om sex. Ointelligenta individer. Korkade. Patetiska. Jag undrar om någon av "American Pie"-filmerna kommer ge mig en godkänd upplevelse? Ytterst tveksamt. Men jag kör vidare.
ClintanTheKing
2012-03-31
Inte lika bra som originalet, men ändå jäkligt rolig.
Visa äldre kommentarer »