Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

American Dreamz


I vår tid när allt ska ske på en gång och ingen hinner tänka efter, är kändisskap något som fler och fler eftersträvar. Och tack vare alla realityshower kan faktiskt vem som helst bli känd. Ta till exempel Martin Tweed som i egenskap av värd för tv-programmet "American Dreamz" på kort tid blivit större än presidenten. Hans koncept är enkelt men genialt. Knacka dörr och låt vanliga amerikaner tävla mot varandra i en bisarr version av American Idol. Den här säsongen slår programmet nya tittarrekord. I finalen ska den söta sydstatstjejen Sally möta araben Omer, när själva presidenten sitter i juryn. Sally visar sig dock vara allt annat än söt och oskyldig samtidigt som Omer pressas hårt av sina terroristkompisar. Finalavsnittet av American Dreamz ser ut att bli en explosiv tillställning.


Originaltitel American Dreamz
Regissör Paul Weitz
Manus Paul Weitz
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Hugh Grant, Dennis Quaid, Mandy Moore, Willem Dafoe, Chris Klein, Jennifer Coolidge, Sam Golzari, Marcia Gay Harden, Seth Meyers, John Cho, Judy Greer, Bernard White, Tony Yalda, Noureen DeWulf, Shohreh Aghdashloo, Marley Shelton
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2454
Filmnummer 41504

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Roswall
2017-05-26
Rätt kul ändå
amotherscrime
2016-03-18
Vad jag minns så är den bland det sämsta jag sett. Även om jag hatar allt den gör narr av.
yrkeschaufföre
2015-04-13
Den driver med det mesta och det funkar faktiskt, sist jag såg den var jag nog mer inställd på en rom-kom och kände knappt till programmen de parodierar. Lyckad och charmig med ett kul slut.
Krille80
2014-11-25
Denna film är så är så skönt ironisk och underligt nog lyckas den kombinera den gosigt varma och matta känslan av en härlig solskensdag på stranden och konstant vara så svidande elak att skinnet värker efteråt som en brännskada. Man kan se den som den bara som en härligt underhållande film men det jag älskar är det satiriska portträttet över USA.
recencent96
2012-10-30
Låt mig presentera tv4s nya satsning American Dreamz med Marie Sernholt som programledare och Zlatan i backstage-teamet.
Starkbröl
2012-08-29
Alltså, den är ju klart bättre än "ice spiders".
AlexandreN
2012-07-14
Hade noll förväntningar men blev positivt överraskad. Den blonda bruden är het och ser lite ut som Marie Serneholt. Slutet är bra dessutom, och Grant gör en minnesvärd roll. En stark trea.
Xenox
2012-06-26
En tråkig film som inte stickar ut eller gör något större intryck.
Pellegusjr
2012-06-17
kanonfilm om man inte tar den på allt för stort allvar
Bumbi78
2012-05-14
Vill vara satir och spelar högt, men det mesta faller platt och blir pinsamt. Ovanligt många bra skådisar som säkert tyckte det här såg bra ut på pappret.
Visa äldre kommentarer »