Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.4
av 5

Älskling, vi krympte oss själva


På grund av ett enda litet misstag råkar vetenskapsmannen Wayne krympa sig själv, sin fru, sin bror och sin svägerska till minimal storlek. Tillsammans tar de sig an allehanda äventyr som dyker upp.


Originaltitel Honey, We Shrunk Ourselves
Regissör Dean Cundey
Manus Karey Kirkpatrick, Nell Scovell, Joel Hodgson
Genre Komedi, Familjefilm, Action, Äventyr, Mysterium, 90-tal
Skådespelare Rick Moranis, Bug Hall, Allison Mack, Eve Gordon, Robin Bartlett, Stuart Pankin, Jake Richardson, Carlease Burke, Mila Kunis, Erica Luttrell, JoJo Adams, Lisa Wilhoit, Theodore Borders, Laura Dunn, Ashleigh Sterling
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4182
Filmnummer 1820

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av cineasten89
Tyvärr, Älskling-filmerna är bara för larviga. Den första filmen var okej, den andra filmen var sämre, eftersom det inte fanns samma barn, men var ändå någorlunda okej. Men denna film.... är...   Läs mer »

Kommentarer


myslas
2020-10-11
För att vara en tredje film i en serie och som släpptes direkt på video är det inte helt illa ändå. Den är roligare och bättre än den andra filmen i alla fall men jag skulle inte kalla den bra. Upp till första filmen är det ett bra kliv.
Rai
2018-06-17
Inte rolig alls...
Stygga-Vargen
2016-10-21
De två första är ju bättre men den här är också bra. Stark 3:a.
StureStenhög
2014-12-21
En harmlös och småtrevlig filmserie det här. Den här delen är bättre än andra filmen helt enkelt eftersom förminskning är roligare än förstoring, det finns också ganska mycket som man kan göra med ett sånt scenario, så det känns inte som en total upprepning av första filmen. Men jag tror inte det förvånar någon om jag säger att det finns brister här. Man får ju ha en del överseende med en sån här film, men jag vill nog påstå att det blir lite väl dumt på sina ställen. Lite småvidrigt blir det dessutom när alla karaktärer så kan få sin lilla stund där de får visa att de är bra människor, men sånt får man tyvärr oftast räkna med i familjefilmer. Lite anmärkningsvärt annars att killen som raggar på dottern i familjen kanske har det mest 90-taliga utseende som jag någonsin har sett. Det lägger jag nog till pluskontot tror jag, men det var aldrig tal om nåt annat betyg än en tvåa
RunRiot
2013-07-03
Det syns tydligt att de fått arbeta med låg budget, men trots det tycker jag att den levererar. Kul att se Allison Mack och Mila Kunis i sina yngre dagar.
LaDecima
2010-05-03
Skit.
ziferN
2009-07-15
Nja
BadCharlotte
2009-05-09
Jag har alltid tyckt och kommer alltid att tycka att den här är hur rolig som helst!
DanielMott
2008-11-04
UUUUUUUUUÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ....ge mig en hi...ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRGHHH...nk!
Postgubbe
2008-09-19
sluta
Visa äldre kommentarer »