Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Älskling, jag krympte barnen


Amy och Nick har en pappa som älskar att uppfinna saker. Det senaste han gjort är en förminskningsmaskin. Av en händelse går Amy, Nick och grannens två ohängda pojkar upp på vinden där maskinen står. De råkar avfyra den och alla fyra blir pyttesmå.


Originaltitel Honey, I Shrunk the Kids
Regissör Joe Johnston
Manus Ed Naha, Tom Schulman
Genre Komedi, Familjefilm, Äventyr, Science Fiction, 80-tal
Skådespelare Rick Moranis, Matt Frewer, Marcia Strassman, Thomas Wilson Brown, Robert Oliveri, Kristine Sutherland, Jared Rushton, Amy O'Neill, Carl Steven, Mark L Taylor, Kimmy Robertson, Lou Cutell
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 12367
Filmnummer 1750

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Ful_fisk
2024-01-10
Effekter och scenografi är båda utsökta, och där är väl hälften vunnet redan för den här typen av film! Det största kruxet är nog att scenerna med de vuxna inte riktigt håller måttet, tycker inte de får tillräckligt mycket att göra, och att det är barnen som snarare driver filmen framåt. Ingen storartad film, men fin familjeunderhållning!
BjörnBandhund
2021-10-19
Mja. Det börjar ju bra, men mot slutet blir det rätt så svagt, vilket innebär att det som skulle ha blivit en trea istället blir en stark tvåa. 2+/5.
myslas
2020-10-04
Effekterna må se löjliga ut såhär 30 år senare men det är rätt charmigt och välgjort ändå. Rick Moranis är som vanligt väldigt rolig.
sven_usling
2019-01-01
Enormt underhållande och välgjort. Det håller faktiskt fortfarande.
Rai
2018-12-18
Absolut inte!!!
Stygga-Vargen
2016-10-21
Bra, rolig och underhållande film med bra skådespelare, snygga specialeffekter och skön humor.
wasteoftime
2016-06-20
Det känns som att nu, såhär snart 20 år efteråt så får den lite väl mycket skit. Det här är inte alls dåligt, en ypperlig familjefilm, därmed inte sagt att jag finner den superbra, men det är bra, helt klart. Miljöerna är väldigt fantasifulla trots sin "realism" och konceptet håller rakt igenom egentligen. Rick Moranis är bra i sin roll och barnen funkar också bra. Rakt igenom en rätt trevlig upplevelse, även om det saknas en hel del för att göra det här till en film som förtjänar ett överbetyg, så är inte trean så toklångt borta.
Tatty
2016-02-28
Galen film men rolig iallafall.
filmfreak1
2015-09-28
Fan vad 80-tals kreativt och charmigt.
Krille80
2014-12-24
Jag kommer ihåg att när jag var 9-10 år så vann min mamma biobiljetter till hela familjen till denna filmen. Jag älskade filmen då och grät t.o.m. lite i scenerna med myran i slutet. Som vuxen har jag sett filmen någon enstaka gång och fortfarande är den kul på både på ett nostalgiskt sätt men också för att den har en kul handling.
Visa äldre kommentarer »