2.4

Alla var där

Efter high school-examen ska det naturligtvis festas och Preston hoppas på att äntligen vinna Amandas hjärta, tjejen som han varit kär i under hela sin skoltid.

Originaltitel Can't Hardly Wait
Regissör Deborah Kaplan, Harry Elfont
Manus Harry Elfont, Deborah Kaplan
Genre Komedi, Romantik, 90-tal
Skådespelare Ethan Embry, Jennifer Love Hewitt, Charlie Korsmo, Lauren Ambrose, Peter Facinelli, Seth Green, Channon Roe, Sean Patrick Thomas, Freddy Rodríguez, Jaime Pressly, Tamala Jones, Jennifer Lyons, Joel Michaely, Jay Paulson, Michelle Brookhurst, Jenna Elfman

2016-07-31
Sätter en 5:a av nostalgiska skäl, även om jag fortfarande tycker att detta är en väldigt bra komedi.
Djason
2016-02-06
Mysig film med många kända ansikten, kanske inte världens roligaste film men ändå sevärd.
Fläskkäft
2015-06-01
Få överraskningar fram till den givna finalen. Jag känner igen flera ansikten som jag inte kan namnen på. Vissa flashar förbi i bakgrunden andra fick nån minut eller två på sig, vad just dom har gemensamt är att dom var i ropet där nån gång under andra halvan av nittiotalet. Få skämt funkar de flesta skämten är bara ett stort gäsp. Fel upphovsmän??!! Jennifer Love Hewitt är åtminstone grann men har inte mycket att jobba med här. Året efter kom American pie och den är klart roligare på samtliga plan. Låten i slutet: Only you av Yazoo är riktigt bra!
2014-11-15
En ungdomsfilm med många väldigt duktiga och roliga ungdomar som har något mer än bara sex. En ungdomsfilm med lite djup, påminner lite om 80-talets framträdande ungdomsfilmer. Jennifer Love Hewitt är väldigt snygg. Skådisar som utmärker sig lite extra är Seth Green och Lauren Ambrose(Six Feet Under). Väldigt kul, väldigt charmigt och väldigt bra.
Skez
2013-11-05
Någon nämnde att det var Lauren Ambrose från Six Feet Under som var med och det stämmer ju, jag kände igen henne hela tiden men kunde inte komma på från vart! Annars tyckte jag filmen kändes som en värdig föregångare till American Pie.
yrkeschaufföre
2012-07-25
Den känns ju bitvis som parodin på sig själv. Men det är en ung klassiker så trean är gjuten.
Starlette
2012-01-28
Väldigt charmig, mest pga huvudrollskillen.
ChristinaHeim
2010-11-01
Det jag tycker om med filmen är att Lauren Ambrose har en roll i den efter att ha sett henne vara fantastisk i Six feet under.
Minute
2010-02-13
Jag älskar den här filmen. Speciellt Mike Dexter: "Aman-DUH" Haha, min humor!
Taandborste
2009-09-26
Jag vart glad av den och den var mer charmig och mysig än vissa andra filmer där det är supa skallen av sig och vissa typ en miljon tjejer utan kläder som gäller. Därav fyran på den här filmen. :) Dock bara en svag för filmen hade inget speciellt. Det var inte jättelänge sedan jag såg den och jag har redan typ glömt bort filmen.