Alla säger I Love You

Många människor och händelser kretsar kring Bobs och Steffis familj på Manhattan. Mitt i händelserna befinner sig DJ, Steffis och Joes dotter.

Originaltitel Everyone Says I Love You
Regissör Woody Allen
Manus Woody Allen
Genre Komedi, Romantik, Musikal, 90-tal
Skådespelare Drew Barrymore, Edward Norton, Goldie Hawn, Alan Alda, Woody Allen, Julia Roberts, Tim Roth, Natalie Portman, Natasha Lyonne, Gaby Hoffmann, Lukas Haas, David Ogden Stiers, Billy Crudup

Skapad 2019-10-29 av JoeZ
På många sätt är det här en perfekt film för mig. För det första är det en musikal, en av mina absoluta favoritgenrer. Sedan har vi ju självklart Woody Allen, med sina förvirrande tankesät...   Läs mer »

JohannaSundström
2024-07-30
Nostalgisk cgi, bra spökscen. Men inte trovärdigt att han skulle ha en chans på Julia Roberts.
Hypostas
2015-09-20
Småtrevlig Allen-bagatell.
Ful_fisk
2015-04-29
Underbar musikal av Woody Allen med en utsökt skådespelartrupp med bland andra Alan Alda, Edward Norton, Drew Barrymore, Natalie Portman och Julia Roberts. Fylld med energi, värme och hjärta. Väldigt rolig och fin film, riktig feel good men samtidigt inte smetig. Oväntat bra, och jag var på skamlöst gott humör efteråt!
Mortiis
2015-02-12
Väldigt typisk Allenfilm utan något som sticker ut, direkt, utom musikalinslagen som egentligen varken gör till eller från. Svag trea.
2014-11-09
Woody Allen tacklar även musikalgenren med den kvickhet och charm vi är vana vid. En märkvärdigt väl sammansatt skådisensemble sjunger sig igenom en relationskomedi. Det är väldigt kul att se dessa skådisar sjunga och detta uppväger filmens alla brister till exempel en handling. Endast Drew Barrymores röst är dubbad. 2+
Ehrmann
2014-10-18
En av Allens svagare filmer
Ghostface
2014-09-01
Finns väl alltid en ganska hög lägstanivå i det mesta WA gör. På köpet får man dock neurotiskt och ältande skådespel, främst från den nämnde men han bjuder ofta på rätt läckra men klyschiga miljöer. Betyget är svajigt.
Dele
2014-03-03
Storyn är inte jättespeciell, men innehåller som vanligt en del kul karaktärer och dialoger. Musikalgreppet kompletterar fint, och förstärker effektivt den känsla av charm och värme som finns i grunden. Stabil underhållning med många vuxenpoäng.
AmyTatti
2014-01-26
Det blir bara platt. Storyn blir för ytlig och jag misstänker att de är musikalnumrens fel. Som musikal är den också för platt då sången aldrig tar fart, de tar inte i när de sjunger och då blir det snarare en film där karaktärerna sjunger lite än en musikal. Det finns dock tydliga Woody Allen-drag i filmen, det grubblande inslaget, som räddar filmen från ett totalt bottennapp.
Gigi1943
2013-12-20
Har jag sett den här skiten tidigare (ja, tydligen). Orkade bara en halvtimme sedan fick jag "rascha". Vidrig, musik???