Alla monster skall förstöras

Japansk monsterfilm. Utomjordingar väcker upp flera monster, däribland Godzilla.

Originaltitel Kaijû sôshingeki
Alternativ titel Alla monster attackerar, Destroy All Monsters
Regissör Ishirô Honda
Manus Takeshi Kimura, Ishirô Honda
Genre Action, Familjefilm, Science Fiction, 60-tal
Skådespelare Akira Kubo, Yukiko Kobayashi, Jun Tazaki, Yoshio Tsuchiya, Nadao Kirino

Alreadyrick
2015-04-26
Fantastisk actionfilm som har det mesta. Inget tramsigt drama, bara maxa på.
AlaRegularis
2014-07-19
Riktigt bra och underhållande film som har det mesta. Monster, utomjordingar, tankekontroll, galna uppfinningar. Godzilla och inte mindre än 10 (!) andra monster går loss, inte bara i Tokyo, utan runt om i hela världen. Galen underhållning och en riktigt monster-film.
Godzillasaurus
2014-05-22
När det nu är så många olika jättemonster med i filmen kunde man ju tro att det skulle vara mer slagsmål än det är, men det blir åtminstone bra när det väl blir av, så den klarar en svag trea. Litet plus för "rökringen"!
DrJW
2014-05-19
De är bara så charmigt att alla bilar och plan är i princip modeller som förstörs av aktörer i monster kostymer. Den här var menad att bli den sista filmen i Godzilla-serien, men återvände ett år senare med den sämsta filmen i serien, Godzillas Revenge.
the-godfather
2014-01-02
Överlägset en av de bättre godzilla filmerna, inte bara av de gamla utan också hela serien. Denna får en stark fyra utav fem. Riktigt bra.
precineadd
2011-07-11
ALLA MONSTER SKA FÖRSTÖRAS!
kstar
2007-08-28
ska man se en monsterfilm är det den här
Earthbind
2006-08-06
Vilken fin film =)
Pixelperfekt
2006-05-18
Bara för charmigt. Alla modeller är ju bara för mysiga. :)
MattiasGsson
2005-10-05
Jag tyckte också den var bäst i världen när jag såg den! Vi var i extas hela skolan!