Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Alla helgons blodiga natt H20 - 20 år senare


Laurie Strode har bytt identitet efter att ha iscensatt sin egen död. Allt för att hennes bror Michael Myers inte ska hitta henne. När Halloween närmar sig känns det som om Michael väntar på hämnd, och hon vet inte hur rätt hon har. Men den här gången ger Laurie sig inte utan kamp...


Originaltitel Halloween H20: 20 Years Later
Alternativ titel Halloween 7
Regissör Steve Miner
Manus Matt Greenberg, Robert Zappia
Genre Thriller, Skräck, 90-tal
Skådespelare Jamie Lee Curtis, LL Cool J, Josh Hartnett, Adam Arkin, Janet Leigh, Michelle Williams, Jodi Lyn O'Keefe, Adam Hann-Byrd, Joseph Gordon-Levitt, Nancy Stephens
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5337
Filmnummer 3024

Recensioner

Skapad 2019-12-18 av Anonym
Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) är tillbaka igen, vilket är skönt för hon lyfter verkligen upp showen, med sitt fantastiska skådespeleri. Det har gått 20 år sedan Michael Myers dödade flera h...   Läs mer »

Skapad 2019-11-02 av paycheck
Michael Myers är tillbaka igen, 20 år efter slakten i Haddonfield. Laurie har bytt identitet och har fortfarande mardrömmar om sin sinnessjuka bror Michael och om att han ska komma tillbaka igen. N...   Läs mer »

Kommentarer


päronanton
2020-04-02
Bättre än Halloween 6, kul att Jamie Lee Curtis är tillbaka.
StureStenhög
2019-11-05
Ambitiösare än tidigare uppföljare, både sett till produktion och i viljan att bygga vidare på originalfilmen. Att man ignorerar de närmast föregående filmerna i serien betraktar jag dock lite som fusk, samtidigt som jag har full förståelse för det. Det finns en rimlighet i att vilja gå back to basics och inte behöva förhålla sig till allt nonsens som tidigare uppföljare har introducerat. Det här är också en väldigt basic slasherfilm. Hyfsat kompetent, någorlunda underhållande, men totalt fantasilöst. Lite kul med ett gäng typiska 90-tals-skådisar annars, även om det egentligen bara är Michelle Williams som jag gillar. Jamie Lee Curtis avskyr jag fortfarande, det kommer alltid vara ett ok för den här filmserien
Robkiller
2017-11-02
Klart modernare än föregångarna och håller intresset uppe med ett högre tempo. Men den är för barnvänlig för att vara en skräckfilm.
Zingostar
2017-10-24
En riktigt bra skräckfilm. Jag tycker den håller hela vägen. och förutom ettan är detta den enda andra film i Halloween serien som håller.
Stygga-Vargen
2016-08-01
En av de bättre filmerna i Halloween-serien! Spännande och välspelat!
gjoob
2016-07-27
Den första filmen i Halloween-serien jag såg (och faktiskt en av de första skräckfilmerna jag såg) när jag kom över en vhs i videobutiken som liten nykläckt skräkfantastgrabb. Såg den säkert tio gånger och har bara goda minnen av den.
Krille80
2014-11-09
Eftersom jag tillhör dem som bara har sett originalet från 1978 och denna så har är jag kanske lite snällare mot just denna filmen. Den når ju inte upp mot originalet men eftersom Jamie Lee Curtis är med i denna så känns det som en kul idè. Därför väljer jag att se denna som en kul idè och hyllning till originalet. Den får godkänt. För snäll? 2+
BrutusBeefcake
2014-08-16
En slasher som inte innehåller något som gör en slasher bra, ett katastrofalt manus och ointressanta händelseförlopp. Men lite skoj att se J G-L med en skridsko i huvudet, that's all. (3+/15)
LacombeLucien
2014-05-17
Piss.
-_Louise_-
2014-02-02
Härligt för oss som vill fortsätta nörda halloween. Klart godkänd uppföljare, kul att få se Curtis återvända. Men märkligt hur de gör en alternativ fortsättning där film 4-6 inte inträffat? Synd tycker jag. Hade velat veta mer om hur hon hade hanterat de händelserna.
Visa äldre kommentarer »