Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Alla helgons blodiga natt 4


Michael Myers, som brann inne i slutet av "Alla Helgons Blodiga Natt 2" har legat i koma de senaste åren. Laurie tros ha dött i en olycka. En ny regel påtvingar en förflyttning av Michael. Väl i ambulansen vaknar Michael och efter att ha dödat ambulanspersonalen är han på fri fot igen. Han har fått veta att han har en liten systerdotter vid namn Jamie. Michael har hittat sitt nya offer...


Originaltitel Halloween 4: The Return of Michael Myers
Alternativ titel Halloween 4: Återkomsten
Regissör Dwight H Little
Manus Alan B McElroy
Genre Thriller, Skräck, 80-tal
Skådespelare Donald Pleasence, Ellie Cornell, Danielle Harris, Beau Starr, George P Wilbur, Kathleen Kinmont, Michael Pataki, Carmen Filpi, Sasha Jenson, Gene Ross, Raymond O'Connor, Jeffrey Olson, Michael Flynn, George Sullivan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1341
Filmnummer 3023

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av Anonym
Nu är Michael Myers tillbaka och sprider skräck i staden Haddonfield! Efter några år i koma är han på väg till sin hemstad. Men denna gång är inte systern Jamie offret. Man tror att hon omkom...   Läs mer »

Kommentarer


Sheepy
2022-10-22
Stark uppföljare som faktiskt för handlingen framåt. Danielle Harris är mycket bra i sin roll som dotter till Laurie Strode. Detta borde varit del 2 och hade funkat fint som avslutning. Slutet är klart minnesvärt!
päronanton
2020-03-28
Åttiotals känsla! Kultfilm!
DiMMUBoRGiR
2018-10-24
Hej - flera bra och stämningsfulla sekvenser i denna som jag hade glömt bort. Men... vad fan.. slutet med pajasarna i och på bilen... Det är så ofantligt uselt utfört och redigerat.
gjoob
2018-02-20
Efter de två fantastiska inledande filmerna är det här (bortsett från trean som inte ens är en Halloween-fim per se) det börjar gå utför. Handlingarna blir alltmer flummiga och nya, forcerade karaktärer introduceras. Enda behållningen är Myers kalla jakt på sina offer och Pleasance maniska jakt på Myers.
Robkiller
2017-11-01
Som en sämre version av ettan, ungefär samma handling. Håller inte det här.
ItalyErik
2017-02-08
Riktigt hygglig uppföljare, faktiskt. Har sina skavanker men overall en bra slasherfilm. Når såklart inte originalets höjder.
Stygga-Vargen
2016-08-01
En av mina favoriter bland uppföljarna.

2016-07-04
Halloween 4-6 är en stor jävla röra som enbart ger huvudvärk. H20 - (Halloween 7) gör helt rätt i att totalt ignorera filmerna 4-6 och anspelar bara på de två första filmerna med Myers, helt rätt enligt mig.
Jansmyr
2015-04-17
Hans händer. De säger allt om den plats från vilken hans ondska strömmar.
Biberkolben
2015-04-07
Peter Griffins favoritfilm.
Visa äldre kommentarer »