billiga elavtal
billiga elavtal

Alla helgons blodiga natt 2

Sex skott ekar i natten. Dr. Loomis har just skjutit massmördaren Michael Myers, Ondskan själv. Michael faller ner från balkongen med en smäll. Laurie har med en hårsmån undkommit en säker död. Men då Dr. Loomis tittar ut är Michael borta... Laurie läggs in på sjukhus, men märker snart att Michael Myers tycks vara i farten igen.

Originaltitel Halloween II
Alternativ titel Halloween 2, Halloween II: The Nightmare Isn't Over!
Regissör Rick Rosenthal
Manus John Carpenter, Debra Hill
Genre Thriller, Skräck, 80-tal
Skådespelare Jamie Lee Curtis, Donald Pleasence, Charles Cyphers, Lance Guest, Hunter von Leer, Nancy Stephens, Jeffrey Kramer, Leo Rossi, Gloria Gifford, Pamela Susan Shoop, Dick Warlock, Tawny Moyer, Ana Alicia, Cliff Emmich, John Zenda, Ford Rainey, Lucille Benson, Dana Carvey, Billy Warlock, Jonathan Prince, Nancy Kyes

Skapad 2019-11-09 av Anonym
Halloween 1 fortsätter i den här filmen där nästan allt utspelar sig på ett sjukhus. Efter att Jamie blivit svårt skadad av sin psykopatiska bror; Michael Myers, måste hon till ett sjukhus där...   Läs mer »

Zebulonm
2024-11-30
Helt okej.
Zebulonm
2024-11-30
Helt okej.
Noseman2005
2024-10-27
Svårbedömd uppföljare - eller om det är att betrakta som en avslutning - på historien som börjar i första filmen. Man får fortfarande ingen rimlig förklaring på någonting, men vi får åtminstone ett slags avslut. Stark trea. 6/10
Rune2000
2023-10-13
Ett sömnpiller till uppföljare där Michael Myers går runt i ett mörkt sjukhus och dödar personal samtidigt som han letar efter Laurie. Avslöjande om familjebandet mellan Laurie och Michael har minimal påverkan på historien och jag hade hellre haft ett mer genomtänkt sätt att förklara varför Laurie är måltavlan. En poänglös uppföljare trots stabila prestationer från Jamie Lee Curtis och Donald Pleasence.
Sheepy
2022-10-20
Egentligen en helt okej uppföljare som har en väldigt liknande stämning och också tar vid direkt efter slutscenen i första filmen. Det största problemet är att den inte bjuder på något nytt och det enda tillägget handlingsmässigt är att vi får reda på ett släktskap mellan Michael Myers och Laurie Strode. Detta gör att filmen tyvärr känns helt meningslös.
2022-08-07
Tja, lite underhållning fans men, men...
päronanton
2020-03-26
Inte lika bra som första filmen. Men har en del jump scener! Kuslig sjukhus miljö!
2019-03-22
Tråkig 80-tals slasher som inte bjuder på någonting. Hela grejen med psykopatmördaren är dessutom helt borta här och det är mest bara segt. Svag tvåa.
martineden
2019-02-17
Egentligen inte så dålig men på grund av föregångarens fantastiska kvalitet så bleknar denna ganska rejält. I första filmen använder man musiken och ledmotivet på ett fullkomligt lysande sätt och här finns liksom ingen känsla för placeringen av musiken och jag fullkomligt vrider på mig av skam när jag hör det av synthesizer omarbetade ledmotivet från originalet. Vissa scener är ganska bra och effektiva, men egentligen är det bara bleka kopior av originalets bästa scener. Stämningen från första HALLOWEEN-filmen är helt borta och vad vi har är en blek slasherfilm, en dussinfilm. Helt okej dock, om än inte bra. Det är dock en kul idé att filmen börjar direkt över att första filmen slutat. Helt okej, dock inte bra. 2+
Raimo_1985
2017-12-11