2.2
2.2
Alla hans ex

Stacy är produktionsledare för en talkshow. Hennes pojkvän lider av relationsfobi, så hon tar sig in i hans palm pilot och börjar intervjua alla hans gamla flickvänner (under de falska förespeglingarna att det har med showen att göra). Stacy vill få reda på varför hans tidigare relationer inte har fungerat och också om han är värd hennes förtroende i längden. Hennes plan går snett när hon blir vän med en av ex-flickvännerna och måste avslöja vem hon verkligen är.
Originaltitel | Little Black Book |
Regissör | Nick Hurran |
Manus | Melissa Carter, Elisa Bell |
Genre | Komedi, Romantik, 2000-tal |
Skådespelare | Brittany Murphy, Ron Livingston, Holly Hunter, Kathy Bates, Julianne Nicholson, Josie Maran, Rashida Jones, Kevin Sussman, Stephen Tobolowsky, Jason Antoon, Sharon Lawrence, Gavin Rossdale, Cress Williams, Dave Annable, Yvette Nicole Brown, Vivian Bang |
Hemsk utnyttjande av den fantastiska låter Let the River run från Working Girls. Där är låten upplyftande - i denna film bara stulen. Kämpade mig igenom filmen i förhoppning att den skulle bli bättre.
Det är nio år sen jag såg den här sist och jag kom inte ihåg någonting, var övertygad om att jag råkat betygsätta den av misstag. Jag gillar den, egentligen en fånig handling men den funkar och fångar mig, dessutom är det flera skådespelare jag gillar nu, kanske inte då, 2008 visste jag inte vem Rashida var.
Jag tillhör de som gillar både Ron Livingstone och Brittany Murphy och det är därför med sorg jag tittar tillbaka på denna film och bara kan konstatera att detta är verkligen mediokert och ibland också t.o.m. trist. Den har sina moment av roliga scener men jag skulle vara alldeles för snäll om jag gav denna film ett godkänt betyg.
Jag vet inte riktigt varför, men jag gillade verkligen den här filmen. Den var annorlunda.
En typisk genrefilm. Tråkigt att begåvade skådespelare som Brittany Murphy och Kathy Bates fått så klyschiga och slätstrukna roller. Murphy kommer inte till sin rätt och Bates smälter nästan in i kulisserna. Det hade annars kunnat vara två dragplåster i filmen. En ytterst svag tvåa.
Jag gillade ändå det här lite. Det var ofarligt och försökte i alla fall något i all sin svajighet. Och då tyckte jag ändå Brittany Murphy var filmens svagaste kort.
Pinsamt trams som jag önskar att jag inte sett.
Var väl ok underhållning men inget till världshistorien.
En stark trea förtjänar filmen som är en blandning av High Fidelity och Sex and the City, och som bjuder på en gullig hund, en crazy talk show, smaskig drama samt tårar. O Holly Hunter är med!
Visst, underhåller då och då men lider av samma problem som så många andra romcom. En huvudkaraktär som inte nånstans är sympatisk, och varför ska man rota för en sån.