2.2
2.2
All Together Now
En optimistisk och talangfull tonåring bär på en stor hemlighet: hon är hemlös och bor i en buss. Kan hon lära sig att ta emot en hjälpande hand när tragedin slår till?

Originaltitel | All Together Now |
Regissör | Brett Haley |
Manus | Brett Haley, Marc Basch, Matthew Quick |
Genre | Drama |
Skådespelare | Auli'i Cravalho, Rhenzy Feliz, Justina Machado, Judy Reyes, Anthony Jacques, Gerald Isaac Waters, Taylor Richardson, Fred Armisen, Carol Burnett, CS Lee, Maria Park, Martha Han Eun-chung, Jerzy Gwiazdowski, Max Gail |
Sådana här filmer lockar verkligen fram min mest cyniska sida. Huvudpersonen är ett sånt jävla helgon att det blir löjligt, och trots att det är mycket elände, så är det en sådan där film där inte ens mörkret får vara för mörkt. Till största delen skulle jag väl trots allt beskriva den som harmlöst tidsfördrivande och milt irriterande, men den avslutande delen blir nästan lite vidrig ändå. I yngre dagar hade jag antagligen hatat den helhjärtat, men numera orkar jag inte framkalla sådana reaktioner längre
Samma historia som tusentals high-school-filmer tidigare. Tillförde den något nytt? Nej! Välspelad? Inte särskilt, inte fruktansvärt men inte särskilt bra. Berörde den? Inte ett dugg!
Fin och varmkänsla film.