Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

All the Way


En berättelse om Lyndon B. Johnson, presidenten som fick ta över efter att John F. Kennedy blivit skjuten till döds i Dallas 1963. Filmen fokuserar på Johnsons första, omtumlande år, vid makten.


Originaltitel All the Way
Regissör Jay Roach
Manus Robert Schenkkan
Genre Drama, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Bryan Cranston, Anthony Mackie, Melissa Leo, Frank Langella, Bradley Whitford, Stephen Root, Todd Weeks, Ray Wise, Ken Jenkins, Dohn Norwood, Mo McRae, Marque Richardson, Aisha Hinds, Joe Morton, Eric Pumphrey, Tim True, Bo Foxworth, Jeff Doucette
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 86
Filmnummer 121761

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2017-11-17
Helt okej och den lyckas nätt och jämt klättra upp till en trea då den beskriver och förklarar grunderna till dagens politiska klimat och hur republikanerna påbörjade sin rasistiska, extremist konservativa ideologiska skiftning på ett bra sätt. Även hur svårt det är att balansera vad som är rätt med pragmatism skildras bra. Känns lite lång och inget som direkt känns mycket. välgjord och välspelad överlag, men inget som tar tag direkt. Lite platt. Men nog för en trea.
Dutch
2016-11-23
Cranston är kanon. Johnson sicken lirare!
Zebulonm
2016-11-06
Riktigt bra och intressant
Engravadlax
2016-09-12
Fy fan, kände inte alls igen Bryan Cranston de första minuterna, varken utseendet eller karaktären. Imponerande! Filmen i övrigt är dock ovärdig Cranston, och musiken är valium. Synd, för LBJ är en av de roligare Amerikanska presidenterna.
PeterTheW
2016-06-10
Stark trea. Cranston och hans fantastiska prestation får helt klart en femma. Övriga skådisar är också duktiga allihop. Jag får medge mig något trött på presidentkandidat-filmer och patriotism, även om de aldrig är dåliga eller ointressanta. All the way lyckas dock få till en lite roliga dimension då LBJ framställs som betydligt mer frispråkig och smårolig, om än typiskt sextiotalsmansgris, samt att det är roligt att se den mänskliga, sköra sidan som visar på ett dåligt självförtroende. Stark trea, gränsar till fyran.
Bomkia
2016-05-27
Cranston är fantastisk och gillar man amerikansk politik så är denna riktigt bra. 4a.