Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

All Is Lost


Långt ut på havet, mitt under en soloresa över den Indiska oceanen, vaknar en man av att hans segelbåt tar in vatten efter en kraftig kollision med en container som ligger och driver i havet.


Originaltitel All Is Lost
Regissör J C Chandor
Manus J C Chandor
Genre Drama, Action, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Robert Redford
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 819
Filmnummer 104912

Recensioner

Skapad 2019-11-16 av saggesaliv
En man, en båt - ingen bakgrundshistoria, inga andra människor, ingen dialog, inga onödiga förklaringar - bara en man, mot naturen. Huvudkaraktären, eller den enda karaktären, spelas av Robert ...   Läs mer »

Kommentarer


Barneyk
2018-05-31
Faktiskt otroligt bra gjord. Jag verkligen älskar hur det inte är fullt med krystade, snabbklippta, fartfyllda, panikiga actionsekvenser. När det händer något dåligt så hanterar Redford det med lugn och tar hand om det. Det är mycket skickligt hur dom bygger spänning och intresse utan att ta till alla klassiska trick. Den är otroligt snyggt gjord och funkar väldigt bra för vad den är. Men, jag grips aldrig av känslan i filmen och då hålls jag inte kvar i den och i en sån här film är det då lätt att bli uttråkad. Nu blev jag aldrig det, dels för att filmen gör det bra men också för att jag gjorde annat samtidigt. Jag har sällan tålamod eller fokus nog att uppskatta sånt här. Men jag velar ändå lite mellan tvåa och trea för vissa saker gör den så bra. Men den går ändå i en stor fälla och det gör att jag nog stannat på en tvåa.
Nalleman
2018-02-17
Redford säger bara Redford!
lucius
2017-12-03
Lite svårt att betygsätta sån här filmer. Känner lite att det är en informationsfilm från sjöräddnings-sällskapet man bedömer.
92axha10
2017-11-10
Gillade att de lyckades göra en spännande film med nästan ingen dialog
Premium
2016-10-21
Lite som Adrift, Frozen och 127 hours. Bra koncept som slarvas med lite, och därför stannar betyget på en trea.
vonadel
2016-08-17
Hmm, lite kluven mellan fem eller sex av tio, men blir nog fem ändå. Brukar alltid gilla denna typ av survival film. Redford gör riktigt bra ifrån sig. Men, den blir lite seg, och man saknar bakgrundshistoria och "lite" mer repliker. 5/10
mumiemonstret
2016-07-30
Intressant som en studie i brott mot flera filmkonventioner (bland annat bristen på bakgrundshistoria) men blir repetitiv efter en halvtimme, och alltmer orealistisk. Känns som en påkostad konceptfilm från en filmskola.
KillerPutte
2015-10-30
(rek.3) Seglivad gubbe. Men någon blå färg i betyget blir det inte.
rebelscum
2015-10-06
Gripande och medryckande i sin enkelhet. Trots den totala avsaknaden av karaktärsdjup så önskar man mer än något annat att Robert Redford klarar sig med livet i behåll, och varje motgång känns som ens egen. Till råga på det så är ljuddesignen helt suverän.
Sir_Lord
2015-08-11
Väldigt välgjord film, och spännande trots att Redford endast säger 2-3 meningar i hela filmen
Visa äldre kommentarer »