Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

#Alive


Ett otäckt virus härjar i staden. En ensam man sitter inlåst i sin lägenhet utan möjlighet att söka hjälp – och försöker desperat hitta ett sätt att ta sig ut.


Originaltitel #Saraitda
Alternativ titel Saraitda, Alive
Regissör Cho Il
Manus Cho Il, Matt Naylor
Genre Drama, Action, Thriller, Skräck
Skådespelare Yoo Ah-in, Park Shin-hye, Lee Hyun-wook, Jeon Bae-soo, Oh Hye-won
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 131
Filmnummer 138402

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Murvel48
2022-02-08
Faktiskt en av de bättre zombiefilmerna jag sett. Och jag har sett en hel del…
kovikovi
2021-09-09
den hade så mycket potential, men blev ledsen när den blev skit i slutet
karlmats
2021-04-22
En zombiefilm för coronatider, när man redan är instängd och zombiesarna kommer, ja då är väl första impulsen att stanna hemma och barrikadera dörren så långt det går. När vattnet tar slut finns ju alltid spriten att ta till. Men som alltid med zombiefilmer har man tiden emot sig, de jävlarna verkar ju inte behöva varken sömn eller näring och till slut måste man hitta på något annat för att överleva. Ungefär som ungen i skolan som låser in sig på toaletten när han blir jagad. Yoo Ah-in passar bra in i rollen som random tonåring och Park Shin-hye piggar upp som bollplank med en egen personlighet och tillsammans börjar man hålla på deras överlevnad mer. I slutändan är det väl kanske inget nyskapande det här, zombiegenren är inte någon personlig favorit egentligen och det händer inget som lyfter det här över medel. Men det är ganska spännande och zombieeffekterna får absolut godkänt så det duger en regnig onsdagkväll i soffan helt klart. Men mer än en 2a räcker det inte till.
Rai
2021-04-01
Tyvärr, den här var inte ens underhållande dålig, den var bara dålig zombifilm...
Eugen
2021-02-12
Sydkorea producerar riktigt fina zombierullar. Uppskattar skärskilt de läskliga zombierna. Tyvärr är storyn lite för tunn och håller inte ända till slutet.
Djason
2021-01-02
Gillar dessa zombierullar från Sydkorea, visst oftast överspelade men också oftast med sköna effekter på zombisarna. Klart sevärd.
BarryHero
2020-12-06
Fenomenal första tredje del, lite seg mittendel, och generisk sista tredjedel med ett slut som är något av en besvikelse. Gillar konceptet med att han är fast i sin lägenhet på ett högt våningsplan och måste hitta ett sätt att komma ut trots zombieinvasionen. Tycker att man kunde varit mer originell under den sista halvan. Synd! Fortfarande godkänd zombie-/virusfilm - speciellt i dessa coronadagar.
HerrNenne
2020-10-15
Generiskt zombieskräp utan vare sig innovation eller egen charm. Larvig och dum.
Tatty
2020-10-04
Ganska okej!
Hanness
2020-09-13
Helt OK.
Visa äldre kommentarer »