Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Aliens vs. Predator: Requiem


Två av filmhistoriens mest skrämmande filmmonster är tillbaka. Och den här gången drabbar de samman mitt i en vanlig amerikansk småstad. En Alien/Predator hybrid kraschlandar utanför en liten stad i Colorado. Genast börjar den döda allt i sin väg. En ensam Predator dyker upp för att "städa upp" efter den blodiga förödelsen som PredAlien lämnat efter sig, och snart är den dödliga fighten i full gång - inga regler, ingen nåd och oskyldiga människor mitt i vägen för slagskämparna. Under den skräckfyllda massakern försöker en liten grupp modiga personer ta sig därifrån, men USA:s regering verkar ha andra planer.


Originaltitel AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
Alternativ titel Alien vs. Predator: 2, AvP2, Alien vs. Predator II: Survival of the Fittest, Aliens vs Predator - Requiem
Regissör Colin Strause, Greg Strause
Manus Shane Salerno
Genre Action, Skräck, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare John Ortiz, Steven Pasquale, Johnny Lewis, Reiko Aylesworth, David Paetkau, Chelah Horsdal, Gina Holden, Ariel Gade, Kristen Hager, Sam Trammell, Robert Joy
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4390
Filmnummer 54397

Recensioner

Skapad 2019-11-16 av zerion
Jag har brutit ett löfte, någonting jag inte gör särskilt ofta – om någonsin. Men jag ser det som en god gärning, jag bröt mitt löfte för att varna människor, varna dem för att inte slösa...   Läs mer »

Skapad 2019-11-12 av Sorroztro
Till skillnad från original Alien-antologin, utspelar sig denna uppföljare till Alien vs. Predator i nutid, alltså 2000-talet. Kortfattat handlar den om ett nytt monster, Predalien, som för de som...   Läs mer »

Skapad 2019-10-26 av Mat1az
Först kom Alien (1979) och sen kom Predator (1987), därefter möttes de båda i spelet Alien vs Predator (1993) som även fick en uppföljare (2001). Spelidén filmatiserades (2004) och nu har vi d...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2021-06-24
Fruktansvärd dålig film, URK!!!
Starkbröl
2021-06-24
Som andra sagt: en zombie/slasherfilm, bara med andra karaktärer. Inte bra, inte värdelös. Ettan hade nog egentligen bättre potential och blev något bättre men båda är crap. BB-scenerna är nasty.
Tsurugi
2018-03-04
En massa snabba klippningar av närbilder och stora delar av filmen är så mörk att man inte ser vad som händer alls vilket gör den mycket irriterande att titta på ibland. Otroligt inkompetent gjort. Då och då någorlunda underhållande men det räcker inte till en tvåa.
EvilNed
2017-04-23
Såg ut som ett avsnitt av O.C. Riktigt ful...
jezebel
2015-11-05
Dra åt helvete.
erhan
2014-08-09
"That’s crazy. The government doesn’t lie to people."
Ima_Tree
2014-08-09
1+1=3 <3
Dele
2014-07-12
Skräpfilm.
O´Reilly
2013-12-04
krank-mma, skojar du eller? Om majoriteten klagar över att den är för mörk vilket den är, ska man väl för fan inte behöva ställa in TV:n. Filmen i sig är så rutten den bara kan bli. Den pissar på allt som har med Aliens och Predator o göra. Med en värdelös handling, värdelösa karaktärer och ett fullkomligt värdelöst manus. Vem i helvete får idén att låta ett pizza-bud vara huvudroll i en Aliens VS Predator film? Och vem vill se en AVP film som utspelar sig i en liten bondhåla på jorden? Alien-designen är brutalt dålig, skådisar som klumpigt springer omkring i Alien dräkter är inte scary. It looks retarded. Dom utgör inte heller något slags hot utan blir konstant sönderslagna av både Predatorn och människorna. Kom ihåg, det här är rednecks men det stoppar dom inte från att döda säkert ett dussintal Aliens. T.o.m pizza-budet dödar en Alien, för i helvete! Där alla andra har misslyckats, det fixar pizza-budet! Predatorn är inte mycket bättre. Som i den förra filmen, så är Predatorn en slags anti-hjälte. Vilket bara är fel. Fan, jag skulle kunna ge 50 anledningar till för att bevisa vilken jävla skit det här är.
LTT86
2013-08-20
Okej, jag erkänner att den här var bättre och mörkare än första filmen. Men den suger ändå stenhård!
Visa äldre kommentarer »