Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Alice


Miniserie som är en nytolkning av böckerna Alice i Underlandet samt Alice i Spegellandet. Historien utspelar sig cirka 150 år efter att den första Alice var på besök i Underlandet.


Originaltitel Alice
Regissör Nick Willing
Manus Nick Willing
Genre Fantasy, Mini-serie, 2000-tal
Skådespelare Caterina Scorsone, Andrew Lee Potts, Matt Frewer, Philip Winchester, Tim Curry, Harry Dean Stanton, Timothy Webber, Zak Santiago, Charlotte Sullivan, Colm Meaney, Kathy Bates, Alan Gray, Eugene Lipinski
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 91
Filmnummer 78638

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer2013-03-17
Inget för mig. Lustigt hur huvudpersonen springer så det mer ser ut som att hon simmar fram.
krank
2012-02-06
En hel del fånerier men mellan allt trams fanns det mycket bra, en del riktigt fina saker. Kul att se Andrew Lee-Potts och Matt Frewer göra bra ifrån sig, inte sett dem i så mycket. Duktiga grabbar. Detta är såklart inte riktat till min målgrupp men jag fann den ändå underhållande nog, även om man nog bör se den som miniserie i två delar och inte som en tre timmar lång matiné som jag gjorde.
joakimfischer
2011-12-04
castingen är riktigt bra. såg tim burtons version innan och även om dessa två är väldigt olika gjorde så tycker jag både är riktigt bra. passar utmärkt som miniserie och håller sig spännande genom de 3 timmarna (imdb säger 4h men inte min version iaf.) Härlig engelskt riddar-fantasy-känsla över den :)
Aidahog
2010-03-23
bokstavstroget om något. Långt från Tim Burton men ändå bra.
MaraJade
2010-02-17
Första avsnittet var riktigt bra, det andra inte lika bra, även om slutet var väldigt sött.
Spidde
2010-02-02
En positiv recension av Kjell Häglund på Weirdscience fick mig att se det här spektaklet. Jag älskar verkligen Alice i Underlandet och trodde att det här skulle vara lite som kultspelet American McGee's Alice. Det finns positiva saker med den här miniserien -som de häftiga miljöerna och en del idéer - men de överskuggas totalt av det som inte är fullt så bra. Som de halvdana skådespelarna (trots några halvkända namn), det tråkiga TV-upplägget och en ganska värdelös story som inte tillför originalet något alls. Jag stängde aldrig av, men det vara nära flera gånger. Tim Burtons kommande filmatisering kommer vara anpassad efter en mainstreampublik och kommer inte vara allt det som vi vill att den ska vara, men den kommer vara så sjukt mycket bättre än den här versionen. Svag tvåa.