Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Air


Följer skoförsäljaren Sonny Vaccaros historia och hur han ledde Nike i jakten på den största idrottaren i basketens historia, Michael Jordan.


Originaltitel Air
Regissör Ben Affleck
Manus Alex Convery
Genre Drama, Komedi
Skådespelare Matt Damon, Jason Bateman, Ben Affleck, Chris Messina, Viola Davis, Chris Tucker, Gustaf Skarsgård, Matthew Maher, Marlon Wayans, Jay Mohr
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 100
Filmnummer 145787

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


djonipony
2023-06-08
Fint att se regi-Affleck tillbaka i gammal fin form! Att följa upp en riktigt bra debut (Gone baby gone) med en riktigt bra film (The town) gick vägen, men att sedan följa upp mästerverket Argo visade sig - såklart - omöjligt. Live by night var hans svagaste hittills och kanske var en lång regipaus av godo, för nu snackar vi igen. Bra casting av välspelande skådisar, bitvis rolig (precis som Argo), härligt introkollage över året 1984, en jäkla massa låtar på soundtracket (här hade han kul), snygg foto- och färgmässigt och proffsig rakt igenom. Intressant stycke modern historia. Enda saken jag inte är helt bekväm med är hur det till slut blir ett ansträngt döljande av Michaels ansikte - som någon Steinbrenner i Seinfeld eller grannen i Home improvement. I de fallen är det kul och funkar, här blir det mest märkligt.
norenorama
2023-05-31
Riktigt bra! Den var lite knäpp och muppig, skönt stil.
Björkman
2023-05-23
Intressant och välspelat tidsfördriv med många sköna dialoger. Det saknas en liten sista nerv för att ta ytterligare kliv, men det är trots allt en film baserad på verkliga händelser och hellre att det porträtteras nära sanningen än kryddas på mer och mer med irrelevanta påhitt för att öka dramatiken. Jag låter betyget precis slå över till en fyra. Kul bonus för övrigt med Gustaf Skarsgård i en liiiten, liten biroll.
Paramis
2023-05-21
Älskade det synthiga soundtracket. Rätt underhållande, men tänk vilken chansning Nike tog !
PeterTheW
2023-05-07
Välspelad och underhållande men tämligen odramatisk. Och lite tråkigt att man inte "vågar" visa unge Jordans ansikte.