Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

Against the Dark


Svärdsmästaren Tagart leder en operationsstyrka bestående av före detta militärer på ett våldsamt uppdrag. Deras måltavlor: vampyrer. Kvar i en postapokalyptisk värld, som sugits ut av blodtörstiga vampyrer, finns ett fåtal överlevande människor instängda på ett nedsmittat sjukhus. Tagart är deras enda hopp och han vet att den enda lösningen är att göra slut på vampyrerna. Nu måste människornas sista medborgargarde stå upp mot de köttätande blodsugarna om inte deras släkte ska utrotas för alltid.


Originaltitel Against the Dark
Regissör Richard Crudo
Manus Mathew Klickstein
Genre Action, Skräck, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Steven Seagal, Linden Ashby, Jenna Harrison, Jeff Chase, Skye Bennett, Tanoai Reed, Emma Catherwood, Daniel Percival, Keith David, Danny Midwinter
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 274
Filmnummer 69336

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2015-12-16
Stort byggnadskomplex fullt av zombieliknande mutanter. Ett sällskap med överlevare försöker ta sig ut. I militärbasen en bit ifrån vill man bomba byggnadskomplexet. Farbror Proppmätt och hans kumpaner är något slags civilgarde ("jägare") som dödar mutanter. Sedan är det mest fram och tillbaka i korridorer. Ibland kommer överlevarna ifrån varandra. Ibland dödar Farbror Proppmätt några mutanter så att blodet sprutar. Och på militärbasen är man osäker på om det i komplexet finns civila eller inte. Därutöver finns ingen direkt handling (men en hel del luckor). Stämningen är nästan godkänd, men Farbror Proppmätt figurerar alldeles för lite. Visst underhållningsvärde. (5+/15)
Djason
2014-04-25
Massor med gorescener i denna film som känns mer som en zombiefilm än en vampyrfilm. Manuset är fruktansvärt tunt och personerna i filmen beter sig väldigt märkligt i vissa scener. Och Steven Seagal i en lite annorlunda roll fast det stinker Steven Seagal ändå.
RichardEk
2013-07-17
Det sämsta någonsin med Seagal någonsin. Det finns flera bra anledningar att undvika denna film. 1: Seagal är knappt med och verkar trött när han väl är i bild. 2: De kampsportare som står för fightingen är färglösa både i skådespel och när det gäller kampsportsutstrålning. 3: Filmen är motbjudande blodig och spekulativ. 4: Dialogen är förskräcklig. 5: Här finns så många logiska luckor och filmfel att det inte ens kan ursäktas med det faktum att det är en splatterfilm. 6: Osv.
Makta
2013-02-25
Vaknade upp för 40 minuter sedan och såg att denna gick på TV'n. Tänkte direkt att den är riktigt usel på något speciellt sätt.. Sen såg jag att Seagal var med och då förstod jag varför den var så ruggigt värdelös.. 1/10! URK!
kerica
2012-01-17
Jag gillar ju Seagal i vanliga fall (för mig är mannen kult!), och jag älskar vampyrer och zombies men denna film var riktigt usel.
eliastheman
2011-10-19
inte your standard sköna seagalrulle
Robkiller
2011-06-07
Hmm en av de sämre post-apokalyps zombie/vampyr rullarna. Dialogen är rätt meningslös, handlingen bristande, och Seagal är t.o.m. sämre på att spela sig själv än vanligt. Vissa scener direkt snodda från mer kända filmer och instoppade utan nån form av mening.
StureStenhög
2010-10-25
Det här var väl en ganska typisk trött b-film. Det känns lite som att de bara råkade springa ett övergivet sjukhus och då kunde de väl lika gärna filma lite när de ändå var där. Storyn känns både improviserad och snodd rakt av från en massa liknande filmer. Att Seagal inte har huvudrollen är dock positivt, då kan man ändå skratta en del åt hans inkompetens utan att hinna bli så trött på honom som man blir annars. Men det är ändå dialogen som lockar fram mest skratt då den är väldigt underhållande i all sin uselhet
Christofer
2010-08-08
"Svärdsmästaren..." :) Det är ju så klockrent. Då jag inte sett en Seagal-rulle på 10-15 år så tänkte jag ge det en chans. Stenansiktet kanske hade utvecklats, tänkte jag i min enfaldhet. Jag hade fel, så fruktansvärt fel. Förutom den kungliga prestationen av lille Steven själv, så var ju alla sköna ljudeffekter från svärdet och knivarna det bästa. Skämt åsido, efter en timme fick det vara sluttramsat, så jag stängde av.
PeterTheW
2010-08-04
Ursäkta, här gör sig min dåliga filmsmak påmind. Det är träigt, fånigt. Replikerna värdelösa, logiken intet existerande - men det är ta mig tusan inte ofta jag är så underhållen.
Visa äldre kommentarer »