After the Sunset

Mästertjuven Max Burdette beslutar sig efter sin sista stora kupp att dra sig tillbaka till en söderhavsö. Hans största fiende, en FBI-agent, låter honom dock inte få vara i fred...

Originaltitel After the Sunset
Regissör Brett Ratner
Manus Paul Zbyszewski, Craig Rosenberg
Genre Komedi, Action, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Pierce Brosnan, Woody Harrelson, Salma Hayek, Don Cheadle, Naomie Harris, Mykelti Williamson, Troy Garity, Jeff Garlin, Kate Walsh, Chris Penn, Russell Hornsby, Obba Babatundé, Rex Linn, Lisa Thornhill, Tom McGowan, Rachael Harris, Joel McKinnon Miller
Filmnummer 20187

dudson
2019-10-20
Vilken jävla trams film. Känns verkligen att samtliga inblandade gjorde detta skräp för att chilla på en paradis-ö ett tag, Sen passar verkligen inte träbocken Woody in i sin roll. Några komiska stunder har eländet ändå. 1+
2014-11-13
Själva historien är inte helt fel och regissören Brett Ratner gör sitt jobb men att sätta Brosnan och Harrelson i huvudrollerna är rent självmord. De har ingen karisma eller talang att tala om utan är rent av tråkiga. Don Cheadle snor varje scen han är med i men tyvärr är de väldigt få så filmens höjdpunkt blir istället Hayeks vackra kropp. 2+
kervisch
2014-08-07
3 av 5 godkänd
Muskelkungen
2014-07-17
Jag gillar filmer med heist-/rififitema och det var ju inte så mycket att hämta här men… jag är snäll och ger en svag trea.
Andreas_
2014-02-11
Brett Ratner drar på semester i några månader och tar med sig några skådisvänner, så skulle detta bäst kunna beskrivas, för han har då verkligen inte lagt ner något krut på att göra en bra och välgjord "kupp-film" inte. Det har inte heller skådespelarna försökt göra, utan dom verkar ligga inne i någon autopilot på halvfart förutom Woody Harrelson som endast spelar över filmen igenom. Blir chockad av att se så många bra skådespelare göra en sån tam insats som här, och Don Cheadle förstår jag inte ens hur han kunde ställa upp med tanke på att hans roll är typ 4 scener...men han hängde väl på för att få njuta lite av Bahamas och semester på jobbet antar jag. Nä detta är inget jag kan rekommendera, det är trist och urfånigt, speciellt slutet, som nog är det mest fåniga och dåliga slut jag någonsin sett i film tidigare. Enda som är positivt med denna film, är dom underbart härliga Bahamas miljöerna och Salma Hayek som ögongodis, för det är allt hon är i denna film och det är synd när hon vanligtvis är en bra skådis annars.. Nä..betyget blir endast en svag 2:a för detta trista spektakel!
Ojhda
2013-11-20
Skön! Svag Fyra
Sir_Lord
2013-10-05
Har någon glimt i ögat, men filmen är inte bra. Misslyckas med spänning, komedi delen känns krystad för att inte tala om de "romantiska" inslagen.
Gigi1943
2013-06-27
Har nyss gett en trea till en skitäckligt vidrig (utan spår) film så det känns konstigt att ge samma poäng (en trea) till denna trevliga och underhållande film, jag njöt hela tiden och så bara älskar jag Salma H (första gången jag såg henne var i Frida). Fint ljus och braskådespeleri.
Totenkopf
2013-06-09