2.3

After Sex

After Sex är en vass relationskomedi, som använder sex som bakgrund för att studera intimitet och sårbarhet. Dess humoristiska, blott uppriktiga syn på komplexiteten i moderna förhållanden, berättad genom nio separata par. Genom intelligent dialog och utmanande situationer, tar filmen oss från början av en relation till följderna av en, och undersöker varje steg däremellan, medan samtidigt finner humor i dess drama, tragedi och förvirring.

Originaltitel After Sex
Regissör Eric Amadio
Manus Eric Amadio
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Mila Kunis, Jane Seymour, Emmanuelle Chriqui, Taryn Manning, Marc Blucas, Keir O'Donnell, Jeanette O'Connor, John Witherspoon, Charity Shea, James DeBello, Timm Sharp, Zoe Saldana, Dave Franco, Natalie Marston, Jose Pablo Cantillo, Tanc Sade, Noel Fisher

filmfreak1
2013-09-02
Sista segmentet fick mig på gott humör i alla fall.

2012-07-02
Eftersom det är ett collage blir det lätt ojämnt, men de bra historierna är välspelade med en intressant dialog. Uppskattar bredden på paren; yngre, äldre, svarta, vita, gifta, främlingar, homo, hetero.
Strang3
2012-01-15
Vill framstå som djup och funderande men är ytlig och säger inget nytt.
MinotaurKing
2011-09-19
okej film.
Aristi
2011-07-08
slutet va ganska roligt, sen så var d som sagt bara vissa par som va typ intressanta
Diagoras
2009-08-25
Gillar sättet filmen är gjord, men de skulle ha gjort den jämnare då vissa par är så mycket bättre än andra
J_B
2009-05-17
Kollade på första scenen, sen hoppade jag fram några gånger ...och stängde av.
truedman
2008-11-09
Som många säger väldigt blandad, några bra några dåliga.
InzZzomnia
2008-09-19
Väldigt blandat, merparten av berättelserna är bra men de andra är så långtråkiga och dåligt genomförda att jag fick lust och spola förbi dem..
Oskar_Olw
2008-06-30
Intressant idé tycker jag, dock var många av scenerna så dåliga så blev inte sådär jättebra.