3.4
3.4
Afrikas hemligheter
Den introverta pojken Walter lämnades som barn utanför huset hos två udda, äldre män, Garth och Hub, vars exotiska minnen ger pojken en inspirerande uppväxt och får dem att känna sig unga på nytt.

Originaltitel | Secondhand Lions |
Regissör | Tim McCanlies |
Manus | Tim McCanlies |
Genre | Drama, Familjefilm, Äventyr, 2000-tal |
Skådespelare | Michael Caine, Robert Duvall, Haley Joel Osment, Kyra Sedgwick, Nicky Katt, Josh Lucas, Deirdre O'Connell |
Nu ska undertecknad be er sätta er ner för nu ska jag chocka skiten ur er med tanke på alla sentimentala smörfilmer (tex RADIO) jag slagit ner på lika subtilt som granaterna från en visslande st... Läs mer »
Trevlig familjefilm. Duktiga skådespelare. Namnet är väl Seconhand Lions! Jag ger en trea i dag.
Funkar att se...
Härlig feelgood rulle! Duvall o the kid spelar lysande! Det är en blandning av barnfilm/vuxenfilm som tilltalade mig, plus även för ett härligt slut!
Helt ok feel good-rulle för familjen. Michael Caine Robert Duvall är så klart mycket bra. Lite töntigt från och till, som oftast med såna här filmer. Som vissa sagt inte helt pk med en del våld. Inte för de mindre barnen direkt.
Ganska fånig, så på så sätt kan man förstå att det är en familjefilm. Men samtidigt innehåller den en del våld.
Super att se med ungarna. Jag fick förstås läsa textremsan hela filmen eftersom mina barn är små. Men de hängde med hela filmen och tyckte den var jättebra. Tyckte jag med. Varning för moralister: den innehåller en del slagsmålsromantik vilket jag egentligen inte gillar. Men av någon anledning slank det ner väldigt lätt i denna. Rekomenderas!
En av de bästa
Skön, charmig men också rolig film, härligt underhållande - bra familjefilm
Söt, nästan för söt
Att översätta titeln på denna film till Afrikas hemligheter är så otroligt dumt !