The Adjustment Bureau
2011
USA
106min
IMDb
På randen till att vinna en plats i den amerikanska senaten möter den ambitiöse politikern David Norris den vackra balettdansösen Elise Sellas, en kvinna olik någon annan han någonsin träffat. Men just då han inser att han börjat falla för henne inleder en samling mystiska män en konspiration i syfte att hålla de två isär.
Originaltitel |
George Nolfi |
Genre |
Romantik, Thriller, Science Fiction, 2010-tal |
Skådespelare |
Matt Damon, Emily Blunt, Anthony Mackie, Terence Stamp, John Slattery, Michael Kelly, Liam Ferguson, Shane McRae, Anthony Ruivivar, Donnie Keshawarz |
Betygsätt |
Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal |
5689 |
Filmnummer |
81157 |
Katter sägs ha en tendens till att alltid kunna landa på tassarna även utifrån de mest udda positionerna och så kan även sägas om denna film som genom ett stundtals helt omotiverat och dumt man... Läs mer »
Philip K. Dicks novell \"Adjustment Team\" publicerades 1954. Det är en liten paranoia-historia på typiskt Dick-maner. Novellerna The Golden Man, Second Variety, Impostor, Paycheck o... Läs mer »
The Adjustment Bereau är i grunden ett verk skapat av novellförfattaren Philip k Dick. Hans tidigare verk; Minority Report, Blade Runner och A Scanner Darkly är alla verk som blivit filmatiserade o... Läs mer »
Filmen lovar mycket i början. Det är både originellt och välgjort. Tyvärr lyfter det aldrig och slutet blir väldigt platt. Jag hade velat tycka bättre om denna film än vad jag gör.
Snygg film med bra rollprestationer från Damon och Blunt. Tyvärr är storyn rätt dum och slutet förjävla töntigt.
Svag fyra. En film som är intressantare och roligare medan den pågår än när allting har sytts ihop, men bra idéer och ganska väl genomfört. Blunt är som vanligt bra. Slutet är mycket svagt.
En romantisk thriller utan ett enda avfyrat skott, det gillar vi starkt !
Damon o Blunt borde vara gifta på riktigt, vilka gnistor det slår om dem.
Underhållande film som bygger på en finurlig idé. Tyvärr är framförandet för svagt. Istället för att sensmoralen berättas i filmen så får vi den pådyvlad i slutet - bokstavligen.
På tok för religiös och romantisk för min smak.
Bra idé, bra skådespelare, snyggt filmat. Men tyvärr är filmen urtråkig och oengagerande. Fattar inte varför. Normalt älskar jag filmer med liknande teman.
"The Adjustment Bureau" upplevde jag som en lättsam liten berättelse kantrad av en speciell science fiction-vinkel. Absolut inte högkvalitativ, men småtrevligt sevärd för stunden.
De hade lika gärna kunna använda ett foto av Blunt, snacka om slöseri av potential! Hon fattar typ ett beslut i hela filmen och det bara händer utan att man får se hur eller varför. SUCK.
Alltså, vilken irriterande film.