1.8

Adam and Eve

Adam och hans collegepolare lever för bärs, brudar och pepperonipizza. En dag träffar Adam Eve ? en smart, sexig och avslappnad puma som får honom att falla pladask. Problemet är bara att han inte kan få henne på fall, bokstavligen. Eve är något så ovanligt som en oskuld på campus, och Adam står plötsligt inför det omöjliga dilemmat att välja mellan sina kalsongryckande korridorsbröder och hans livs möjlighet till äkta kärlek. De verkligt tunga frågorna på college är redo att få svar.

Originaltitel Adam and Eve
Alternativ titel National Lampoon Adam & Eve
Regissör Jeff Kanew
Manus Justin Kanew
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Cameron Douglas, Emmanuelle Chriqui, Dan Gunther, Chad Lindberg, Jake Hoffman, Brian Klugman, Branden Williams, Courtney Peldon, China Shavers, George Dzundza, Allan Havey, Lisa Wilhoit, Terri Garber, Brianna Brown, Lacey Beeman, Abdul Salaam El Razzac

Harford
2016-02-06
Katastrofalt usel på alla plan. Inte minst när en 30 årig kvinna ska spela tonårig oskuld. Pinsamt dåligt.
2013-10-31
En vidrigt grabbig film med usel dialog och bedrövliga karaktärer. Jag gillar verkligen inte Eve, men jag gillar fortfarande henne väldigt mycket mer än vad jag gillar Adam, och då gillar jag ändå Adam mer än vad jag gillar Adams kompisar. Jag tror att det är meningen att de ska var roliga, men det är de verkligen verkligen inte. Som kärlekshistoria är det här helt värdelöst också, vi får aldrig riktigt reda på vad det är de här två ser i varandra egentligen. Adam tycker att Eve är snygg, och Eve gillar att Adam spelar gitarr? Romantiken går i taket...
benjamin
2010-03-22
minus! minus! minus! gud så mycket minus!
yrkeschaufföre
2009-10-27
En riktigt stark etta, om man hade plockat bort alla scener med Adams kompisar och ersatt Cameron Douglas med nästan vem som helst så hade det kunnat vara en trea! Alternativt om det funnits ett sätt att spela upp samtliga scener med Emmanuelle i en rad kunnde den åxå fått en trea. Jag gillar åxå att den som gjort dvd'n tycker att tio trailers för andra skitfilmer är "extramaterial"
insertnamehere
2009-10-26
Den här filmen går ju inte att se på. Inte för att den är dålig, vilket den är, utan för att Emmanuelle är så jäkla sexig att ens huvud håller på att explodera.
vizii
2009-09-16
Här har vi en mysig kärleks film och hur det går till när tjejen vägrar släppa efter. Och inte nog med det, så är ruggigt söta Emmanuelle Chriqui med i filmen
ziferN
2009-07-06
Rätt så rolig.
Modrus
2008-08-16
Sevärd men inte mycket mer. Emmanuelle Chriqui är dock något att vila ögonen på...den kvinnan är helt klart läcker.
Yxtar
2008-07-20
Brukar inte National Lampoons filmer vara roliga? Jag väntade på något slags skämt och efter en kvart av filmen gav jag upp och spolade jag runt lite för att se om det blir mer lovande senare, men ack nej. Undvik.
Ramza
2008-03-03