1.7
1.7
Acts of Vengeance
Efter att hans fru och unga dotter mördas beslutar den munvige advokaten Frank Mansfield att avge ett tystnadslöfte och tiga tills han kan få fast deras mördare.
Originaltitel | Acts of Vengeance |
Regissör | Isaac Florentine |
Manus | Matt Venne |
Genre | Drama, Action, Kriminalare, 2010-tal |
Skådespelare | Antonio Banderas, Karl Urban, Paz Vega, Clint Dyer, Cristina Serafini, Lillian Blankenship, Robert Forster, Atanas Srebrev, Mark Rhino Smith, Raicho Vasilev, Johnathon Schaech |
Mörk action och en av de bättre senare grejerna Florentine kastat ur sig. Banderas hämnas, tränar och slåss och verkar at rollen på allvar. Inget märkvärdigt såklart, men den dög en vardagskväll.
Jag hoppas de slutar massproducera såna här filmer snart.....
Ni behöver egentligen inte se filmen, ni kan gissa er till allt. En 18 årig praktikant hade gjort en bättre film.
Barnslig film...
Duger som underhållning, men inte mycket mer än så.
Uselt faktiskt.
En riktig B-actionfilm. Inte i den positiva bemärkelsen, om det är någon som tycker det finns en sådan.
Banderas går i samma spår som Cage och Bruce Willis genom att spotta ut b filmer i tid och otid. Denna rulle är ok utan att lyfta på något sätt. Man har sett liknande filmer förr om man säger så.
Östeuropeisk lågbudget-action med kass regi. Banderas försöker väl, men finns inte tillräckligt att jobba med för att få ut någonting vettigt av det här.