Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Accidental Love


En småstadsservitris vid namn Sammy Joyce får av misstag en spik inskjuten i sitt huvud av en klantig hantverkare, vilket i sin tur gör henne galen av sexuell åtrå. Den oförsäkrade Joyce beger sig till Washington för att ta upp striden för de bisarrt skadades rättigheter. Hon möter en omoralisk kongressman som utnyttjar hennes sexdrift och kapitaliserar på hennes korståg när Joyce själv beger sig in i politiken.


Originaltitel Accidental Love
Regissör David O Russell
Manus Kristin Gore, Matthew Silverstein, Dave Jeser
Genre Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Jessica Biel, Jake Gyllenhaal, James Marsden, Catherine Keener, Bill Hader, Kurt Fuller, Tracy Morgan, Malinda Williams, Kirstie Alley, Beverly D'Angelo, Steve Boles, Paul Reubens, Olivia Crocicchia, David Ramsey, James Brolin, Barbara Weetman
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 100
Filmnummer 115017

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


yrkeschaufföre
2016-05-06
Att den är filmad 2008 förklarar en hel del. Jag hade uppskattat den mer om den fått vara en satir av amerikansk politik istället för en dålig romkom. Känner mig ändå positiv och ger en svag tvåa.
Levitt
2015-04-21
Filmatisering av Kristin Gore's novell Sammy's Hill. Gick som jag förstått det genom ett rejält produktionshaveri pga. ekonomiska besvär och det hela slutade i att regissören David O. Russell (American Hustle, Silver Linings Playbook) m.fl. lämnade. Detta för flera år sedan, långt innan studiofolket bestämde sig för att sätta ihop en film av materialet ändå, inte så konstigt med tanke på den kommersiellt lukrativa ensemblen. Naturligtvis blev det namnbyte och en romcom-affisch också. Filmen i sig är dessvärre inte särskilt bra. Den lättsamma andan håller en kvar, men det lyfter aldrig och den är i princip bortglömd i samma stund som eftertexterna möter en. Dock, om än anonym, så helt okej underhållning för stunden.
elzplz
2015-04-18
helt besatt av jake gyllenhaal! <3 <3
Catwalker
2015-02-20
Lite originell och "kultråkig" och det ska väl egentilgen premieras, men nja, inte riktigt min kopp..
Cisco
2015-02-17
svårt att avgöra om den skulle vara rolig. Blev mest tramsigt.
SethCohen
2015-02-15
Nej, nej, nej. Utan humorn hade jag satt en etta.