2.4

Absentia

Skräckfilm om en kvinna och hennes syster som märker att en mystisk tunnel verkar ha en koppling till flera försvinnanden, inklusive hennes makes.

Originaltitel Absentia
Regissör Mike Flanagan
Manus Mike Flanagan
Genre Drama, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Courtney Bell, Justin Gordon, Catherine Parker, Dave Levine, Morgan Peter Brown, James Flanagan, Doug Jones, Connie Ventress, Ian Gregory

Robkiller
2016-09-03
En tunnel leder till mystiska försvinnanden... rätt så ointressant handling och kassa skådespelare gör det här meningslöst....
amam
2016-03-07
Faktiskt bättre än väntat. Skådisarna gjorde ett bra jobb, fokus låg mer på relationer vilket gjorde filmen annorlunda än vad man brukar vänta sig av en skräckis och jag gillade grundstoryn. Stabil trea.

2016-01-17
2/10 skulle det vara.

2016-01-17
Inte helt urusel, men det är verkligen en budgetfilm i ordets rätta bemärkelse. 3/10
carnevil
2015-01-09
B-rulle med halvtrist story och en ytterst dålig låt som spelas till förbannelse oavsett kontext!
johabr5
2014-08-20
Det mest skrämmande i denna film är skådespeleriet. Riktigt låg budgetfilm.
indygrinder
2014-06-08
Snyggt på sina ställen, förvånansvärt bra skådisar och helt ok om man vill se en lite annorlunda skräckfilm. Imponerande för att vara lågbudget.
Engravadlax
2014-05-28
Dåligt är det väl kanske inte... men bra är det inte heller, och det är riktigt lågbudget.
TheHorrorfan
2014-03-10
Lågbudget så att det skriker om det. Första minuterna i filmen, så tänker man direkt att det är en riktigt b-film. Den tanken försvinner dock efter ett tag då spänningen tätnar och man undrar vad det är som försiggår. Riktigt bra film. Rekommenderas till de som gillar annorlunda filmer, de som inte gör det ska nog avstå ifrån att se den.
Heeliiaa
2014-02-17
Nej, denna tyckte jag inte om. Vet inte hur den har fått så höga betyg, den var verkligen inte bra..