billiga elavtal
billiga elavtal

Above the Rim

Berättelse om en lovande high school-basketspelare och hans relation till två bröder, den ena en knarklangare och den andre en fd basketstjärna i NBA som nu arbetar som säkerhetsvakt och dejtar hans mor....

Originaltitel Above the Rim
Regissör Jeff Pollack
Manus Barry Michael Cooper, Benny Medina, Jeff Pollack
Genre Drama, Kriminalare, 90-tal
Skådespelare Marlon Wayans, Leon, Tupac Shakur, Duane Martin, Tanya Pinkins, David Bailey

saggesaliv
2018-03-21
Varför tänder Tupac aldrig sin cigarr?
Lotso
2014-07-05
I sin helhet en ok film. Jag vet inte riktigt vad jag gav mig in på men jag fick den som tips att se under mina sportfilmer och gav den en chans. Dessvärre så kom filmen av sig mer som löjlig än cool.
Hypostas
2014-03-26
Faktiskt en ganska underhållande rulle, även om den bitvis också är riktigt fånig. Låt dig inte avskräckas av den pretentiösa inledningssekvensen. Svag trea. Tupacs karaktär känns nästan som en karikatyr.
precineadd
2013-11-28
inget speciellt dåligt med den, bara inget speciellt bra
tamousha
2012-05-27
Tupac gör filmen sevärd,annars rent skräp.
arruba
2009-09-13
Jag tyckte om vad jag såg. En skön rulle som kör sitt race. En stabil 3 och helt klart sevärd, speciellt om man gillar basket.
fatassmovieboy
2009-07-09
Ingen bra film. Fantastiskt dålig igentligen. Men basket e kul:D
Blink182
2008-07-23
Helt ok film. Vet inte riktigt vad det va med den, men den va cool på nåt sånt. Tupac va ball också
jaKKrabbiTsLim
2008-02-07
Såg denna galet många gånger när jag var en liten parvel, R.I.P Tupac
henkro
2006-09-26