Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


krank-mma
2018-09-30
Jag skriver som jag gjorde om den första filmen, för allt jag skrev där passar perfekt på den här också: Det här är en kortfilms-antologi med skräcktema. Om man inte gillar skräcktema, kortfilmer eller antologier så bör man se en annan film. Jag upphör aldrig att förundras över att folk väljer att se filmer vars själva koncept de ogillar och sedan beklagar sig över att filmerna hade de koncepten. Den här filmen är, som alla kortfilms-antologier där bidragen kommer från vitt spridda håll och olika världsdelar, spretig och märklig och otroligt ojämn. Det ingår liksom i konceptet. Jag tyckte helt klart att den var värd sina två timmar dock; det var spännande att se hur olika filmskapare tagit sig an utmaningen.
Bumbi78
2016-02-21
Nja, gillade nog första ABC bättre, eller så var det för att konceptet var nytt. Mindre perverterade japaner i del 2 vilket jag tackar för, men desto fler av kortfilmerna känns hafsigt gjorda och saknar egentligen relevans. Här fanns ändå några guldkorn och de två timmarna gick rasande fort.
Noseman2005
2016-01-04
Det är ju svårt att bedöma den här typen av film, med så många toppar och dalar (och kockar). Jag hade nog hellre sett färre, men längre filmer. Överlag bra, dock. 6/10

2015-12-14
Återigen en samling usla kortfilmer helt utan sammanhang. 1/10

2015-12-14
Återigen en samling usla kortfilmer helt utan sammanhang. 1/10
Metheuz
2015-07-30
Tror nog att den här filmen höll en lite jämnare nivå än den första filmen (som jag också gav en trea). Det var lite mindre helknasigt japanskt bl.a. Bäst i mitt tycke var A, K, R, S och W. K skulle nog kunna funka som en lite längre film. De största bottenskrapen var G och P.
TheHorrorfan
2015-04-03
Den var ju bättre gjord än vad den första filmen var. Inte lika klockrent överusel dock. Får bli en stark 3a.
Taliah
2014-10-19
Gillade särskilt Robert Morgans "D is for Deloused", Marvin Krens "R is for Roulette", Juan Martínez Morenos "S is for Split" och Steven Kostanskis "W is for Wish".
senilix
2014-10-17
Några bra snuttar, mycket brakskit och sen helt briljant från Bustillo och Maury, som vanligt.
DanjelFalck
2014-10-13
Genomgående horribel. Majoriteten av kortfilmerna är totalt oförståeliga, resten är amatörmässigt skräp. A for Amateur (av Cheap Thrills-kungen E.L. Katz) var det enda segmentet som var bra - smart, rolig och annorlunda.
Visa äldre kommentarer »