Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

A Walk to Remember


Landon Carter tillhör kärnan av det coola gänget på skolan. Folk ser upp till honom, inte bara för hans häftiga bil och tuffa stil, utan för att han själv vet att han är ball. När grupptrycket i gänget leder till en svår olycka händer dock saker som inte var planerade. Helt plötsligt uppenbarar sig en tjej som visserligen alltid gått i Landons klass men som ingen brytt sig om och speciellt inte Landon. Hon ser något i honom som varken han själv eller andra har upptäckt.


Originaltitel A Walk to Remember
Regissör Adam Shankman
Manus Karen Janszen
Genre Drama, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Shane West, Mandy Moore, Daryl Hannah, Peter Coyote, Lauren German, Clayne Crawford, Al Thompson, Paz de la Huerta, Jonathan Parks Jordan, Matt Lutz, David Andrews, David Lee Smith, Xavier Hernandez, Marisa Miller, Paula Jones, Erik Smith
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4699
Filmnummer 8541

Recensioner

Skapad 2019-12-13 av cineasten89
Sådana här filmer har vi sett förut. Tuff och populär pojke som blir kär i töntig flicka mot alla odds. Det blir alltid kryddat med rena smörjan, som vanligt, men i denna film är det extra sor...   Läs mer »

Skapad 2019-12-05 av jevlageek
Aldrig i livet, var min första tanke när min kompis sa att jag borde se denna film. Inte efter att ha hört vad den handlade om. Men trots mina motargument blev jag tvingad att se den och det är in...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Loomis
Britney Spears vet vi alla vem det är. Hennes kollega i samma bransch, Mandy Moore däremot kanske inte är lika välbekant vilket helt enkelt beror på att hon inte lyckats sålt lika många plattor...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2018-10-21
Typisk fjanteri men funkar att se...
RustyFilm
2016-12-11
Jag förvånas över alla lovord, det här når ju inga högre höjder. En kärlekshistoria med klassiskt upplägg och med frireligiös prägel som känns ganska så patetisk. Handlingens vändning och det allvarligt smäktande slutet är filmens räddning
Stygga-Vargen
2016-08-14
Urusel på alla sätt och vis! Ingen handling över huvud taget, kasst manus, usla skådespelare och kass musik!
Sunken25
2016-01-05
Väldigt förutsägbar men den klarar sig gott för det är en riktigt fin film. 7.0/10
perrrvo
2015-11-20
Gillade den faktiskt till en början fram tills all superromantisk skit började komma in och filmen tog en vändning fylld av clichéer och diverse amerikanska förutsägbara scenarion jag egentligen borde ha anat.
Amandaek
2015-05-31
Vågar knappt tänka på att jag slösat bort tid på sådan dynga. Fått höra att den ska vara sorglig? Möjligtvis sorgligt dålig.
Krille80
2014-11-21
Filmens första timme känns det som man har sett denna film förut p.g.a. att den är så förutsägbar men det är en bra förutsägbarhet som jag gillar. Efter den första timmen kommer dock överraskningen som lyfter denna filmen och gör den riktigt bra. Positivt är också att filmen är regisserad med väldigt tät regi och att S. West och M. Moore är bra. 3+
Myeuphoria
2014-10-21
Fan vad bra denna är om man behöver gråta...
Smultronsylt
2014-09-21
Jag tyckte inte om den alls. Den var fjantig och skådespelarna var dåliga.

2014-07-10
Jag kanske såg den försent. Filmen är trots allt från 2002 och jag köpte den på Dvd 2009 tack vare ett filmforum som rekommenderade den i genren. Jag tror den slog mycket bättre i USA än i Europa och framförallt så är det nog en film skulle ses när den kom - för att sedan glömmas som ett bra minne.
Visa äldre kommentarer »