2.1

A Very Murray Christmas

Oroad för att ingen ska dyka upp till sin TV-show på grund av en fruktansvärd snöstorm i New York City, väntar Murray på sina inbjudna. Genom lite tur och tålamod, anländer gästerna till Carlyle Hotel för att med dans och sång skapa julstämning.

Originaltitel A Very Murray Christmas
Regissör Sofia Coppola
Manus Sofia Coppola, Mitch Glazer, Bill Murray
Genre Kortfilm, Komedi, Musikal, 2010-tal
Skådespelare Bill Murray, Paul Shaffer, George Clooney, Miley Cyrus, Amy Poehler, Julie White, Jenny Lewis, Rashida Jones, Jason Schwartzman, Chris Rock, Maya Rudolph, Michael Cera, Dimitri Dimitrov, David Johansen, Thomas Mars, Frédéric Moulin
Filmnummer 119790

Starkbröl
2023-02-10
A very manusbefriad christmas. Usel sammanbindande "story", kändisar som inte kan sjunga som ylar fram julsånger, bara den sista kvarten har några som helst produktionsvärden och Miley räddar en tvåa men Murray kan fortfarande inte sjunga. En cash grab.
Starlette
2021-12-27
Varken juligt, mysigt eller underhållande.
HerrNenne
2021-12-17
Förstår att ingen vill vara med i din julshow Bill. Trams. Och fy fan vilken plåga dessa versionerna av julsångerna var.
Strongbow
2018-12-20
En bagatell? Javisst! Men en mysig julbagatell med många fina sångnummer där Phoenix sticker ut. I sin genre en stabil trea era julhaters!
gjoob
2018-02-22
Så otroligt tråkigt och inspirationslöst att jag storknade. Fcik mig nästan att byta uppfattning om Murrays "storhet". Trots att den var kort, satt jag ändå och väntade på att den skulle ta slut.
eriqk
2017-12-25
Njaaae
2017-12-24
Idén var kul men resultatet rätt ointressant och kanske också tråkigt.
2017-08-14
Över förväntan men ändå inte särskilt bra.
larsen1976
2017-03-24
Tyvärr det sämsta Bill Murray gjort....
ASSFACE
2016-01-04
Ok för att vara julfilm. Kul med många olika sångröster och olika sångförmågor.