2.1
2.1
A Very Murray Christmas
Oroad för att ingen ska dyka upp till sin TV-show på grund av en fruktansvärd snöstorm i New York City, väntar Murray på sina inbjudna. Genom lite tur och tålamod, anländer gästerna till Carlyle Hotel för att med dans och sång skapa julstämning.

Originaltitel | A Very Murray Christmas |
Regissör | Sofia Coppola |
Manus | Sofia Coppola, Mitch Glazer, Bill Murray |
Genre | Kortfilm, Komedi, Musikal, 2010-tal |
Skådespelare | Bill Murray, Paul Shaffer, George Clooney, Miley Cyrus, Amy Poehler, Julie White, Jenny Lewis, Rashida Jones, Jason Schwartzman, Chris Rock, Maya Rudolph, Michael Cera, Dimitri Dimitrov, David Johansen, Thomas Mars, Frédéric Moulin |
Filmnummer | 119790 |
A very manusbefriad christmas. Usel sammanbindande "story", kändisar som inte kan sjunga som ylar fram julsånger, bara den sista kvarten har några som helst produktionsvärden och Miley räddar en tvåa men Murray kan fortfarande inte sjunga. En cash grab.
Varken juligt, mysigt eller underhållande.
Förstår att ingen vill vara med i din julshow Bill. Trams. Och fy fan vilken plåga dessa versionerna av julsångerna var.
En bagatell? Javisst! Men en mysig julbagatell med många fina sångnummer där Phoenix sticker ut. I sin genre en stabil trea era julhaters!
Så otroligt tråkigt och inspirationslöst att jag storknade. Fcik mig nästan att byta uppfattning om Murrays "storhet". Trots att den var kort, satt jag ändå och väntade på att den skulle ta slut.
Njaaae
Idén var kul men resultatet rätt ointressant och kanske också tråkigt.
Över förväntan men ändå inte särskilt bra.
Tyvärr det sämsta Bill Murray gjort....
Ok för att vara julfilm. Kul med många olika sångröster och olika sångförmågor.