2.4

A Tale of Legendary Libido

Byun är en tragisk person med extremt dåligt självförtroende som bottnar i hans bristande sexdrift. Men han får hjälp av en munk som lär honom få en drift som aldrig tycks ta slut. Många män sänds vid denna tid ut i krig. Bara Byun blir kvar i byn, nu med många ensamma kvinnor.

Originaltitel Ga-roo-ji-gi
Regissör Sin Han-sol
Manus Sin Han-sol
Genre 2000-tal
Skådespelare Bong Tae-gyu, Song Jae-ho, Oh Dal-su, Kwon Byeong-gil, Jeon Soo-kyeong, Kim Sin-ah, Yoon Yeo-jeong

Kreepy
2015-11-13
Handlingen är så pass dum och att det hela fortfarande håller ihop motiverar det höga betyget.
magerman
2009-10-14
Wow! Koreaner ar konstiga.
vixol
2008-07-21
Två genrer jag ogillar, musikal och komedi. Ganska snart snabbspolade jag igenom den mest för att med gott samvete kunna sätta en etta.
Ningyou
2008-07-10
Både jag och polaren skrattade en hel del. Skulle rekommendera att se den med chips, öl och polare. Men ska du se film ensam så skippa den.
uCj
2008-07-03
En erotisk komedi, väldigt löjlig och lite kul. Gillar man sexkomedi så gillar man väl det här, det är inte riktigt lika påklätt som Sex is Zero och American Pie. Det hade väl inte funkat heller, eftersom filmen ju ska driva med sexualiteten etc. Jag skulle nog knappt rekommendera filmen, nog för att det är lite kul ibland och lite utöver det vanliga minst sagt, men allt som allt känns det som en film man snabbt glömmer.
uCj
2008-06-26
Man har hittat formen igen verkar det som...