1.8
1.8
A Sound of Thunder
Året är 2054 och tidsresor har övergått från fantasi till verklighet. Resebyrån Time safari har specialiserat sig på att eskortera rika klienter på exklusiva jaktäventyr genom att skicka dem bakåt i tiden. Den äventyrliga Travis Ryer åker på en av dessa resor långt tillbaka i tiden för att jaga dinosaurier. Under jakten bryts dock de regler som skall skydda framtiden mot förändring. När resenärerna återvänder hem upptäcker de vilka förödande konsekvenser deras handlingar har orsakat.

Originaltitel | A Sound of Thunder |
Regissör | Peter Hyams |
Manus | Gregory Poirier, Thomas Dean Donnelly, Joshua Oppenheimer (I) |
Genre | Drama, Action, Thriller, Äventyr, Science Fiction, Fantasy, 2000-tal |
Skådespelare | Edward Burns, Ben Kingsley, Catherine McCormack, Jemima Rooper, Wilfried Hochholdinger, Armin Rohde, Heike Makatsch, David Oyelowo, August Zirner, Corey Johnson |
Tidsresor ställer till det i framtiden. Ologisk handling, fula effekter, risiga skådespelare. Inte mycket att hämta här direkt.
Oförklarligt.
Effekterna ser ut att vara gjorda i Paint.
Första 30 min sitter jag och är förbannad över den låga kvalitè på denna film och jag är beredd att stänga av när som helst. Efter dessa 30 min förändras det dock drastiskt och det känns som filmen har bytt regissör. 1+
Den här släpptes alltså 12 år efter Jurassic park...
Undvik.
Underhållande, inget mer!
Oscarnominering bästa specialeffekter.
Kunde blivit riktigt bra om den hade haft lite större budget.
Lite fräck. Kändes helt osannolik.
Verkligen inte alls bra, men det var ganska väntat. Det som är riktigt överraskande är däremot att det inte är en lågbudgetfilm, jag tog för givet att det var en tramsig direkt-till-DVD-film när jag såg den, men det är en påkostad film med bred bio-release.