Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

A Prairie Home Companion


En bild av hur det går till backstage under den sista sändningen av den berömda radioshowen med samma namn, där de sjungande cowboyerna Lefty och Dusty, med flera håller hov.


Originaltitel A Prairie Home Companion
Regissör Robert Altman
Manus Garrison Keillor, Ken LaZebnik
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Meryl Streep, Tommy Lee Jones, Kevin Kline, Woody Harrelson, John C Reilly, Virginia Madsen, Lily Tomlin, L Q Jones, Lindsay Lohan, Garrison Keillor, Pete Lee, Jonathan Mankuta, Maya Rudolph, Tim Russell, Sue Scott
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 897
Filmnummer 40999

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


fridenpaden
2017-07-05
Inte mycket att se. Om man gillar country kanske det finns lite att lyssna på men kan knappast kalla det för film.
Barneyk
2015-11-01
Saknar liksom egentligen någon slags story vilket håller tillbaka den ganska rejält. Men det är otroligt mysigt, välspelat och aldrig tråkigt. Dessutom är lite fint hur saker och ting berättas i förbifarten eller som man får läsa in själv. Men jag saknar ändå en ramhandling som driver filmen framåt. Trots det, stark trea!
Krille80
2014-12-31
Det var skådespelare som Meryl Streep, Tommy Lee Jones, Kevin Kline(denna man gör alldeles för få filmer), John C. Reilly m.fl. som fick mig att se denna film. Tyvärr var det praktiskt taget också endast det som var bra med filmen. Jag brukar gilla pratiga filmer men det man pratar om måste ju väcka något slags intresse eller känslor hos mig som tittare. Här misslyckas denna film enormt. För segt, för tråkigt och icke godkänt.
Oidipussy
2014-09-27
Urmysig quirky countrymusik film, lite seg i längden men riktigt mysig!
precineadd
2013-08-19
Altmans tre sista filmer (Gosford Park, The Company och denna) visade verkligen prov på hur man finslipar en teknik. Detta är en utsökt film, nostalgisk och lite drömsk, gjord av en gubbe som vet att han snart ska dö. Letar man efter handling finns den i sjön.
NtoNW
2013-07-25
Underhållande film med bra sång- och skådespelarprestationer. Tyvärr blev det lite enformigt i längden.
Gordyal
2013-01-26
Ett habilt hantverk med bra skådespel. Men knappa två timmar med babbel och country är ingen höjdare. (5/15)
Gigi1943
2012-10-18
Bara en massa babbel babbel, i en framtid kanske jag orkar se om den ifall jag skulle behöva rekonstruera mina ETTOR och svaga tvåor, men vi får se, det dröjer nog.
Kajanus
2012-08-14
En tour de force för samtliga inblandade. En bit amerikansk radiohistoria blir en bit filmhistoria och att få ta del av den biten är inget mindre än en ära.
-Carin-
2010-10-25
Den är så sjukt dålig!!
Visa äldre kommentarer »