Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

A Good Lawyer's Wife


Hujong är före detta dansare, men tar nu hand om sonen och svärföräldrarna medan hennes man, advokaten Youngjak, lever playboyliv med sin älskarinna. Hujong inleder i sin tur en sexuell relation med en ung grannpojke, och bygger vidare på den kedja av svek som upplöser den alltmer alienerade familjen.


Originaltitel Baramnan gajok
Regissör Im Sang-soo
Manus Im Sang-soo
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Hwang Jung-min, Moon So-ri, Kim In-mun, Bong Tae-gyu, Baek Jeong-rim, Yoon Yeo-jeong
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 59
Filmnummer 16375

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Kreepy
2012-08-06
Medhåll på samtliga fyror som delats ut till denna film. Fokus ligger verkligen på kvinnan, medan alla andra målas fram som rikspuckon. Precis som man kan vänta sig med sydkoreanskt så vågar de blanda humor med tunga dramabitar.
HerrNenne
2012-01-14
Inte min sorts film. Filmen gav mig ingenting och jag var uttråkad större delen av den. Väntade bara på slutet.
DIProgan
2010-06-07
Vettig film med vettig problematik osv. men den är bara för långsam. Var de tvungna o spela in hela filmen i kolmörker bara för att illustrera "vad som sker i det fördolda"? Allt blev väldigt blekt.

2008-01-11
Riktigt bra och vågade sexscener är kryddan på ett även i övrigt lyckat relationsdrama. Filmen börjar smått medelmåttigt men växer sig stark och intressant och sista halvtimmen är väldigt bra. Inledningsvis förstod jag inte vad en av karaktärerna fyllde för funktion eller vad denne hade för roll i historien. Men det visade sig till slut vilken avgöra handlingen denne stod för och som vanligt är sydkoreansk film mästerlig på att knyta ihop alla trådar och få ihop ett stiligt slutresultat.
uCj
2006-11-19
Jag håller inte med vad om det som tidigare har sagts. Det är en film som på ett smart sätt hinner med att säga både ett och annat som tydligen inte når fram till alla. Filmen är både allvarlig och komisk på ett absurt men trovärdigt sätt, något som inte är helt lätt. Det vore kul om man kunde ta denna film på samma allvar som t ex Viskningar och rop!
Mr.D
2005-09-21
Donc7 skrev det väl. Min 4:a är huvudsakligen grundad i samma scen.
Donc7
2005-04-17
Kanske en film som uppskattas mer av kvinnor eftersom det är kvinnorna i filmen som fått äkta personligheter medan männen har roller som "den kåta grannpojken", "den otrogne maken" osv. Det som får mig att sätta en 4:a är speciellt en scen (med sonen) som är så otroligt obehaglig i sin enkelhet och går rakt in i en. Filmen bjuder oxå på några sexscener och naket ;P
MartinL
2004-05-22
Så bra var den väl inte?...