Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

A Good Day to Die Hard


John McClane är tillbaka och även den här gången hamnar den hårdnackade New York-polisen på fel plats vid fel tillfälle, efter att ha rest till Moskva för att hjälpa sin son Jack. John och Jack har inte ett helt okomplicerat far- och son-förhållande, och det faktum att Jack är minst lika envis som sin pappa förenklar inte saken. Men med Moskvas undre värld efter sig och med tiden emot sig för att stoppa ett krigsutbrott, måste de trots detta samarbeta och två McClanes visar sig vara en svårslagen kombination?


Originaltitel A Good Day to Die Hard
Alternativ titel Die Hard 5
Regissör John Moore (I)
Manus Skip Woods
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch, Mary Elizabeth Winstead, Julija Snigir, Sergej Kolesnikov, Radivoje Bukvic, Cole Hauser, Amaury Nolasco, Roman Luknár, Melissa Tang, Péter Takátsy, Megalyn Echikunwoke, Rico Simonini, April Grace
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2425
Filmnummer 100703

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


labi
2020-12-26
Näst sämst i pentalogin. Den första är klart bäst. Själlös och helt hopplöst manus.
Visse93
2020-12-18
Även fast den hade någorlunda spänning så har den inget att komma med i gemfört med de övriga Die hard filmerna.
Ful_fisk
2020-07-07
Vilken groteskt ful film! Hade regissören en vision överhuvudtaget, eller tänkte han att det automatiskt blir ballt ifall kameran skakar och det klipps hela tiden? Jävligt rörigt klippt, helt ofokuserat foto, lövtunn story och den trött, trött, trött Bruce Willis. Till och med ljussättningen upplevdes som synnerligen usel (hur ofta känner man sig nödgad att nämna den i en recesion?) Det enda som fungerade var väl twisten, som jag ändå inte väntat mig. I övrigt en på alla plan usel film, som inte på något sätt förtjänar att nämnas i samma andetag som de tre föregående filmerna. Och att låta ett explosivt klimax på en actionfilm utspela sig i Pripjat är bara... fel.
Ranma
2020-02-10
”McClane Senior på tjack” är ungefär den första kvarten sammanfattad. Resten är en väldigt tunn story som är så strösslad med effekter att hälften redan var för mycket.
Rai
2018-03-07
Nej tack, urk!!!
Rele
2018-02-20
En dålig Die Hard och därför ger jag en etta.
fridenpaden
2017-08-29
Inte alls så dålig som all skit den fått. Det är orättvist att jämföra med första filmen men jag tycker den håller sig rätt bra i förhållande till resten. Skulle nog sätta den på fjärde plats ändå. Kanske hade även jag sugit i mig lite komposit 27-4 innan visning. Den var grym och så otroligt sannolik. Jag trodde direkt på att det finns en vätska som man kan spruta runt lite i ett radioaktivt rum så att radioktiviteten sjunker som en sten.
Albion
2017-04-29
Om första halvan åtminstone är lite av anständig actionfilm så försvinner det med råge i andra halvan. Härdsmälta skulle man kanske kunna säga.(förlåt humorn) Betyget blir en 2;a
Razzel
2017-04-02
Riktigt usel.
Stygga-Vargen
2016-09-18
Fullständigt och totalt värdelös på alla sätt och vis! En solklar nolla på skalan 1-10!
Visa äldre kommentarer »