A Golden Christmas

Jessica återvänder till sin hemstad för att börja ett nytt liv efter att ha förlorat sin make.

Originaltitel A Golden Christmas
Regissör John Murlowski
Manus Jay Cipriani
Genre Familjefilm, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Andrea Roth, Elisa Donovan, Bruce Davison, Alley Mills, Jason London, Kali Majors, Chastity Dotson, Nicholas Brendon, Daniel Zykov, Melody Hollis, Sherman, Robert Seay, Sam Cohen

DrJW
2015-01-02
Jag älskar Golden Retrievers, men jag gillade inte den här filmen. En historia som försöker va sockersöt, men är för de mesta ologiskt! En tv-film med låg kvalité.
schramm
2012-12-24
Ja jäsiken vad filmmakarna frossat i seg och söt knäck innan de gav sig på det här. Nog för det är lite gött när en fet golden retriver tittar fram bakom julklappshögen och önskar god jul, men tyvärr så visar det sig att klapparna är en besvikelse i sig. Ingen iPad alltså, men har man tur så kan det finnas en windows 95 dator längst ner i julklappshögen. Fult fotad och rekvisita från industribolaget. Utom för hunden. Han fick kläder från Gucci! Sikken en! Tom en stor besvikelse om du firar jul med socialbidrag. Med eller utan hund. God jul!