Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III


Livet som grafisk designer går från fantastiskt till hopplöshet när Charles flickvän gör slut med honom.


Originaltitel A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III
Regissör Roman Coppola
Manus Roman Coppola
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Charlie Sheen, Jason Schwartzman, Bill Murray, Patricia Arquette, Mary Elizabeth Winstead, Katheryn Winnick, Aubrey Plaza, Dermot Mulroney, Stephen Dorff, Colleen Camp, Angela Lindvall, Bar Paly, Tyne Stecklein, Margarita Kallas, Alexandra Hulme, CC Sheffield, Gloria Laino, Richard Edson, Fabianne Therese
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 81
Filmnummer 100829

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


jonbo
2018-10-21
Rätt så meningslös film egentligen.
HerrNenne
2017-09-16
Exakt så dålig som den försöker vara, och som du tror att den kommer vara.
hestret
2014-11-18
Ta allt som är dåligt med Wes Anderson, ansträngande tråkiga karaktärer och urusel plot, lite sexistiska kvinnoporträtt, lite 70-tals hippie-popart-estetik och alldeles för mycket "smartskumma fantasi- och drömscener så har du den här filmen. Inte ens Bill Murray kan rädda den här. Halvt plågsam. 16/100
Gigi1943
2014-07-26
Det är pinsamt men trots att det bara är ett par dagar sen jag såg den (och betygsatte den med en tvåa) så kan jag inte för allt i världen påminna mig om vad den handlade om! Och här ovan fick man ingen hjälp så den som skrivit om filmen kanske tyckte som jag. Så det här var slätstruket minsann.
Lotso
2014-07-12
I sin helhet gillade jag denna filmen och fann den bra. Charlie Sheen är väldigt bra i den, karaktärerna är intressanta och handlingen var intressant med hur filmen balanserade fantasin och verkligheten. Jag trodde den skulle vara med svårfattad att förstå men det var den inte för man märkte av vilket som var verklighet och vad som var fantasi ganska enkelt. Det är verkligen ingen film för vem som helst och den lär nog inte falla i smaken för alla. Personligen föll den alldeles utmärkt mig i smaken men smaken lär vara kvar ett bra tag till innan jag tar en ny bit.
Asmorod
2014-02-18
Så mycket slätstruken mellanmjölkstvåa det går.
AlbinWesley
2013-12-14
Jag förstår att inte alla gillar filmen, men tycker verkligen att den fått oförtjänt dålig kritik. Främsta behållningen är förstås att den ser så otroligt bra ut, sjukt snygg verkligen. Vidare finns även några scener som även de håller oerhört hög klass, tycker jag. Visst lämnar berättelsen en hel del att önska, men jag gillar det ändå. Perfekt för övrigt med Charlie Sheen som en karikatyr av sig själv.
bojaka
2013-07-30
Öhm nej... Bara nej... Jag förstår inte riktigt varför den här filmen gjorts, vad den egentligen handlar om riktigt eller vad syftet med filmen är. Det känns mest som om det är en film som de gjort lite på skoj. hade inte Bill Murray varit med och hade inte Charlie Cheen passat så bra i den roll han spelar, så hade den fått en 1'a. Se inte denna... Det är bara ett slöseri med tid!
BrutusBeefcake
2013-05-14
Tyckte den var riktigt trevlig och visste inte om jag skulle sätta 3:a eller 4:a, blir en 3:a så länge men kanske ändrar mig om ett par dagar. Förstår inte varför den fått så dålig kritik, tyckte den var underhållande och ganska speciell.
Ghostface
2013-05-04
Ganska underhållande och Sheen har tillräcklig utstrålning för sin huvudroll.
Visa äldre kommentarer »