Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

A Girl Thing


Fyra kvinnor i New York har en sak gemensam - en förståndig terapeut. Dr. Beth Noonan är en kvinnlig psykiatriker som försöker få ordning på sitt eget liv, samtidigt som hon hjälper andra. Lauren är en respekterad advokat som måste ifrågasätta hela sin sexuella identitet, då hon plötsligt upptäcker att hon är vansinnigt attraherad av en annan kvinna. Helen hatar sina två systrar, men blir tvingad att tillbringa en vecka tillsammans med dem efter att deras mamma har dött. Nia är övertygad om att hennes man är otrogen. Med hjälp av Rachel upptäcker hon att han har ett förhållande med Betty, som är en äldre och oglamorös servitris. Suzanne har en djup neuros. Då Dr. Noonan bestämmer sig för att hon inte kan behandla henne, bryter Suzanne samman och tar Dr. Noonan som gisslan tillsammans med tre andra personer.


Originaltitel A Girl Thing
Regissör Lee Rose
Manus Lee Rose
Genre 2000-tal, Komedi, Drama
Skådespelare Kate Capshaw, Stockard Channing, Rebecca De Mornay, Mia Farrow, Elizabeth Franz, Peta Wilson, Scott Bakula, Irma P Hall, Camryn Manheim, Bruce Greenwood, Brent Spiner, Linda Hamilton, Glenne Headly, Allison Janney, Kelly Rowan, Elle Macpherson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 58
Filmnummer 24605

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer2011-08-06
Gillar framförallt story nr 2 och 3. Bra skådisar, unika historier med kul twist. Stora delar av filmen känns klassiskt eftersatta, men det är heller aldrig lätt att göra episodfilmer. Även om historierna 1 och 4 känns mer taffliga har de karaktärer jag gillar; medelålderskvinnan som tar sin bisexualitet med en härligt självklar klackspark, liksom den aggressiva kvinnliga gangstern.
symsonic
2008-08-24
Gillar verkligen episoden med de två bisexuella kvinnorna men övriga delar har kasst manus och kasst skådespeleri...
BagronkeN
2006-06-27
Dom första två delarna är bra. Speciellt skådespeleriet och komiken i del 2. Efter det så dalar allt ganska drastiskt och de sista två delarna är sega och repetetiva.
carre006
2005-01-30
skämtar ni med mig! urusel juh!
Minerva
2004-11-14
En underbar film ju! Undrar för övrigt vad den skulle ha hetat om den handlade om män... tror knappast att dess titel då skulle ha vara "a boy thing"...

2004-11-05
Nytt inlägg pga. miss i text på tidigare inlägg: Jättebra film! håller inte med Zipper att den är för lång. Tvärtom är det bra för då finns det tid att gå in djupare på karaktärerna. Eftersom det är en film om 4 kvinnor och deras liv så är det ganska viktigt med tiden. Upp till 4 timmar behövs eftersom det är människor filmen handlar om.

2004-11-05
Jättebra film! håller inte med Zipper att den är för lång. Tvärtom är det bra för då finns det tid att gå in djupare på karaktärerna. Eftersom det är en film om 4 kvinnor och deras liv så är det ganska Vilket behövs eftersom det är just människor filmen handlar om.
Zipper
2004-09-07
Ok, jag har tänkt och kom på en massa dåligt. Stark tvåa.
Zipper
2004-09-07
Första betyget :D Filmens största problem är att den är aldeles för lång! Hälften hade räckt gott. Att det är en TV-produktion märks tydligt. Jag hade inga förväntningar så betyget blir en svag trea. Det finns en del bra grejer som man inte kan förbise.