A Film with Me in It

Farsartad mörk komedi om den motgångsbetyngde och något tragiska skådespelaren Mark som, tillsammans med sin vän Pierce, hamnar i knipa när en dödsolycka drabbar hans bror och en olycka kommer ju sällan ensam...

Originaltitel A Film with Me in It
Regissör Ian Fitzgibbon
Manus Mark Doherty
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Keith Allen, Dylan Moran, Aisling O'Sullivan, Mark Doherty, Amy Huberman, David Doherty, Neil Jordan, Laura Way

Barneyk
2018-06-07
Jag älskar Dylan Moran men filmen känns blaha blaha. Och jag borde kanske tittat mer fokuserat men meh.
yrkeschaufföre
2013-11-26
Jag såg den enbart för Dylan å det var väl det som höll humöret uppe, handlingen passar bättre till en kortfilm, å då hade skämten räckt.
tandersten
2013-06-18
En riktig b-film. Historien har man sett många gånger förr och superlativen om hur fantastiskt rolig den är är extremt överdrivna "Might die laughing" jo tjena...
stgurgel
2013-03-22
Åhhhh Dylan! Och finfin insats även av Mark Doherty. Får inte ihop slutet men känns som det kvittar när den är så bittert rolig på vägen dit.

2013-02-11
Nära fyran.
Gordyal
2013-02-08
Rätt så medioker film, men satan så svart den är och satan vad jag skrattade ett par gånger. Jag kan faktiskt inte minnas när jag senast skrattade så mycket åt en filmsekvens. Habilt skådespel. (8+/15)
RunRiot
2013-01-21
Så absurd film. Jag satt och tokskrattade åt typ allt, trots att filmen egentligen var sådär halvintressant. Slutet var ganska tråk egentligen. Ska väl påpeka att enda anledningen till att jag såg filmen var Dylan Moran, och ha var med, så jag blev nöjd... Ungefär. Skadade inte att få se den otroligt söta vovven heller.
Jannebanan
2013-01-15
En makaber humorfilm som började riktigt bra, men som inte knöts ihop på ett tillfredsställande sätt. Varken fågel eller fisk!
p0peye
2012-12-20
Jag skrattade så att jag pep!
MrBlonde
2011-08-31
Faen... Gillar ju Dylan Moran ju. Ingen höjdare.