Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

A Field in England


Under det engelska inbördeskriget flyr en grupp desertörer genom ett igenvuxet fält. De blir tillfångatagna av alkemisten O'Neil och tvingas hjälpa honom i sökandet efter en skatt som han tror är begravt någonstans i fältet. Under sökandet hittar de en stor cirkel av svampar som den utsvultna gruppen äter av. Snart kastas gruppen in i ett kaos av bråk och paranoia och när det framgår att skatten kan vara någonting helt annat än guld, blir de sakta offer för det fruktansvärda som gömmer sig på fältet.


Originaltitel A Field in England
Regissör Ben Wheatley
Manus Ben Wheatley, Amy Jump
Genre Drama, Skräck, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Julian Barratt, Michael Smiley, Reece Shearsmith, Peter Ferdinando, Ryan Pope, Richard Glover, Sara Dee (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 233
Filmnummer 105075

Recensioner

Skapad 2019-11-25 av despondency
Ben Wheatleys magnifika Kill list satte ribban högt för hans kommande projekt. Sightseers var en rolig, morbid historia; Wheatley förvaltar där sitt arv från Kill list väl samtidigt som han gör...   Läs mer »

Kommentarer


JohnTron
2022-10-21
En helt obegriplig och galen film - men jag gillar den!
KyLLo
2021-10-07
När man läser om den får man lätt känslan av att det är en tung och seriös film, men det är en tunn B-film.
Gordyal
2016-08-14
Märklig film som var rätt så behaglig att titta på. Dock förlorar den på sin platthet, vilken gör karaktärerna tämligen ointressanta. (7/15)
federico033
2016-03-22
Pretentiös film som så gärna vill vara en artistisk mästerverk men som missar målet med så många steg
Greystalker
2015-01-24
Bland det konstigaste jag sett...
altemark
2014-08-09
Den var något besynnerlig.
AlbinWesley
2014-01-06
Det är lite roligt och lite jobbigt fånigt dåligt. Och så är det lite snyggt kameraarbete och klippning men så är det ful svartvit digitalvideo och så ser det urtrist ut ändå. Så det måste landa på ett ganska negativt betyg och ett rejält steg bakåt för Wheatley efter Sightseers. Onödigt slöseri av vad som hade kunnat vara smått sensationellt bra, med bara mindre ändringar. För en del saker imponerar verkligen.
Strutsen
2013-11-08
Jag har inget emot konstiga/obegripliga filmer (tvärtom gillar jag mycket sånt) men då måste där finnas en stämning och en slags enhet och flöde som ändå håller ihop det till en givande upplevelse som man kan acceptera i all sin konstighet. Här känns det inte alls så utan mer som att man trampar omkring lite på ett fält i period-kostymer och filmar lite och hittar på efterhand, och sen kommer man hem och kliar sig huvudet och klipper ihop det mer eller mindre slumpmässigt och slänger på lite arty inslag och tycker att man gjort nåt riktigt konstigt och konstnärligt.
HelmasaurKing
2013-10-24
Enda bra med det här filmen var låten.
Tepesco
2013-10-08
Etta för handlingen fyra för fotot, kanske en tvåa helt enkelt.
Visa äldre kommentarer »