Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

A Cure for Wellness


En anställd på ett företag skickas iväg för att hämta hem sin chef från en hälsoanläggning i Europa, men börjar snart misstänka att något inte stämmer.


Originaltitel A Cure for Wellness
Regissör Gore Verbinski
Manus Justin Haythe
Genre Drama, Thriller, Skräck, Science Fiction, Fantasy, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Dane DeHaan, Jason Isaacs, Mia Goth, Ivo Nandi, Adrian Schiller, Celia Imrie, Harry Groener, Tomas Norström, Ashok Mandanna, Magnus Krepper, Peter Benedict, Michael Mendl, Maggie Steed, Craig Wroe, David Bishins, Lisa Banes, Carl Lumbly, Tom Flynn
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 693
Filmnummer 121189

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Christofer
2023-03-28
2022-10-12: Svårt att betygsätta iom att det stod angivet som thriller och flera andra klassificeringar snarare än skräck när jag valde att börja kolla. Ville att det skulle ha en annan ton men fastnade också på att det var så välproducerat och med snyggt foto och miljöer.
Rai
2023-01-31
Helt okej film som aldrig blev riktigt bra eller riktigt dålig. Lite seg då och då. Kunde säkert gjorts lite kortare. Det som störde mig var snubbes gips som då och då hamnade i eller var kontakt med vatten och ändå hände inget. När jag var gipsad fick mitt gips aldrig vara i närheten av vatten. Fast å andra sidan kanske de bytte ut gipset off cam...
fridenpaden
2021-10-04
Klassisk gotisk romantik när den är som bäst.
Tatty
2020-07-08
Usch, sjuk och för dålig film!
RustyFilm
2020-07-01
Gore Verbinski har verkligen hittat rätt vid val av spelplats för sin tyvärr röriga och konstiga intrig. Slottet bidrar stort till den magiska scenografin där Bojan Bazellis foto briljerar. Många frågetecken finns på det här storslagna sanatoriet. Det är främst äldre män och kvinnor som vårdas där. Vilken sjukdom lider dom av och vad är behandlingsmetoden? Den unga tjejen Hannah (Mia Goth) är ett underligt utstickande undantag i klientelet och hon är även nyckeln till det ansträngda slutet. En hel del svagheter finns att finna i denna psykologiska thriller men snyggt är det och det är det som räddar filmen.
BarryHero
2020-04-09
Får ändå applådera detta hyperambitiösa projekt som tyvärr - där verkar många eniga - spårar ut mot slutet. Kritiken mot speltiden förstår jag inte utan den känns helt OK. Det är aldrig segt eller tråkigt utan stämningen är alltid oerhört kuslig. Otrolig cinematografi visar ett stereotypt Europa som oerhört vackert men även främmande och otäckt. Stundtals jobbig att se på.
ShenLong
2020-02-07
på tok för lång för hur dålig den ändå var. håller inte med föregående om att den skulle vara vacker eller visuellt tilltalande på något sätt. 1.30 hade den kunnat vara för vara en helt ok filmkväll i högstadiet
funkisvilla
2019-02-06
En av de visuellt vackraste filmer jag sett på iaf 10 år. Tyvärr är handlingen och upplösningen blaha. Men väldigt vacker miljö och värd att se endast därför.
monodrive
2019-01-19
Nästan sorgligt att något som inleds så snyggt, stämningsfullt och bra, avslutas så fruktansvärt löjligt och dåligt.
dafreakish
2019-01-18
Måttligt imponerad av Verbinskis A Cure For Wellness. En pretentiös historia om möjligheten till "evigt liv". Det blir bara banalt och förbaskat tråkigt när den gode Dane strosar runt bland psykopater och mentalpatienter i en mörk och Kubrick-liknande miljö. Verbinski lånar friskt och snor en hel del. En flopp är nära men hantverket räddar betyget till en tvåa.
Visa äldre kommentarer »