Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Flaskpost från P


Syskonparet Samuel och Magdalena har vuxit upp i en dansk religiös sekt och de två barnen försvinner plötsligt. Till Köpenhamns polishus kommer det en åtta år gammal flaskpost med ett rop på hjälp från en pojke i fångenskap. Carl Mørck och hans assistent Assad vid polisens Avdelning Q inser snabbt att det finns en koppling mellan de två händelserna.


Originaltitel Flaskepost fra P
Alternativ titel A Conspiracy of Faith
Regissör Hans Petter Moland
Manus Nikolaj Arcel
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Pål Sverre Hagen, Jacob Lohmann, Amanda Collin, Johanne Louise Schmidt, Jakob Oftebro, Signe Anastassia Mannov, Søren Pilmark, Michael Brostrup, Morten Kirkskov, Olivia Terpet Gammelgaard, Lotte Andersen
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 310
Filmnummer 120161

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Nalleman
2022-10-08
Som så ofta när det gäller dansk film - utmärkt!
KyLLo
2022-01-26
Handlingen, den tekniska kvalitén och skådespelarna är okej. Gillar även katt och råtta-spelet. Det här hade kunnat vara en bra film för stunden. Men första halvan är motsatsen till spännande. När det händer saker händer det väldigt mycket på en gång. Allt förklaras inte och det finns en del konstigheter, som om andra halvan är nedklippt av någon anledning. Det förstör en hel del av upplevelsen.
Murvel48
2021-12-11
Nästan onödigt spännande…
Raggarn
2021-01-06
Dessa filmer är bra och denna är inget undantag. Dock finns det även i denna en del logiska luckor som drar ner slutbetyget.
labi
2020-04-10
Det hettar till i slutet, men annars är det en slakt på en av Adler-Olsens bästa böcker i AQ-sviten. Det känns som att filmmakarna inte gillar böckerna. Relationen mellan Carl och Assad och humorn där är som bortblåst. Och Rose känns helt omskapad. Nej, läs böckerna istället!
Bozze80
2019-08-18
Snyggt filmad, spännande historia, till stor del väldigt välspelad, gillar också det religiösa i historien vilket ger den en extra krydda med sin idioti som det innebär. Fortsatt riktigt bra filmserie!
Krille80
2017-12-25
Här finns så många ingredienser som jag gillar. Här får jag bl.a. dansk film(jag älskar danskarnas filmskapande), thriller-deckare och sevärda skådespelare som Nikolaj Lie Kaas och svenske Fares Fares. Filmen har bara ett problem, egentligen, men för mig är det tyvärr ett stort sådant. Jag har nämligen svårt för filmer där fokuset ligger på religiösa inslag. Jag är dock alltid redo att ge även dessa filmer en chans då det finns väldigt lyckade exempel. Tyvärr är detta inte en av dem. 2+
RustyFilm
2017-11-19
Läste Jussi Adler-Olsens bok (samma titel som filmen) ganska så nyligen. Tyckte den var så gediget spännande så jag ville se filmen också. Det är ju lite vanskligt, filmen får ju oftast svårt att leva upp till förväntningarna i den situationen. Men inte här, jag tycker det är en mycket snygg filmatisering. Filmen blev ju också en riktig dundersuccé på danska biografer premiäråret 2016 (överlägset mest sålda biljetter det året). Är därför förvånad över det rätt svala mottagandet här i Sverige (den gick ju inte ens upp på svenskabiografer). Det här är en riktigt bra thriller-film.
Rele
2017-11-12
En bedrövlig, sjuk och konstig film. Storyn var nästan helt omöjlig och inte så bra heller. Några duktiga skådespelare höjer betyget till en tvåa.
Bumbi78
2017-08-25
Tydligen en fristående del av en trilogi av danska mordthrillers. Över förväntan ska sägas och allt är på det hela välgjort med både spänning och blodigheter.
Visa äldre kommentarer »