2.5

A Cinderella Story: Once Upon a Song

Utarbetad, hunsad och ständigt livrädd för att skickas tillbaka till fosterhemmet gör 17-åriga Katie allt hennes styvmor och styvsystrar kräver utan att klaga. Men Katie blir riktigt upprörd när hon blir tvungen att låna ut sin vackra sångröst till sin obegåvande styvsyster Bev, så att hon ska kunna delta i Massive Records stora talangtävling.

Originaltitel A Cinderella Story: Once Upon a Song
Alternativ titel A Cinderella Story 3
Regissör Damon Santostefano
Manus Erik Patterson, Jessica Scott
Genre Familjefilm, Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Lucy Hale, Missi Pyle, Megan Park, Lucy Davenport, Onira Tares, Freddie Stroma, Jessalyn Wanlim, Titus Makin Jr, Emily Pierce, Matt Lintz, Manu Narayan, Dikran Tulaine

StureStenhög
2016-09-12
De är väl vad de är de här rullarna, några överraskningar blir det inte direkt. Den här fungerar inte lika bra som första filmen, men den är nog aningen bättre än den andra. Det är i vanlig ordning lite småcharmigt och ganska kul att titta på. Hale fungerar helt okej, Missi Pyle är lite rolig när hon är som otrevligast, och att den elaka styvsystern får några humana drag är en fin touch. Historien blir dock lite väl ansträngd denna gång, och det blir lite för mycket sjungande tonåringar. Betyget behövde jag aldrig riktigt fundera på
SaraAlt
2015-04-17
Skämskudden åkte fram. Älskade varenda sekund...!
yrkeschaufföre
2013-03-31
En tvåa för att Lucy är söt och att Missi Pyle är så helrätt i styvmoderrollen.
vveronicaa
2012-08-16
Inte alls lika bra som de andra cinderella filmer.
Rixn
2012-03-21
Inte en enda trovärdig karaktär och berättelsen är lövtunn som måste pressas fram för man kan aldrig köpa att den här händelseutvecklingen skulle ske naturligt. Skräp. Se inte!
BluePrint_1985
2011-12-02
Lite mysig sådär.
Sajo
2011-11-30
Inte i närheten så bra film som de andra två men får en trea för att ja gillar Lucy Hale.
seberg
2011-11-16
Den här var klart bättre än tvåan! Så härlig att jag satt och smålog under hela filmen, och skådespeleriet var det minsann inget fel på! :)
Annaa
2011-11-16
så dålig. kunde inte ens se klart den.. dåligt manus, dåligt skådespeleri.. med andra ord, den sög! rädda er själva ifrån att se den..
Faynie
2011-11-15